Έβαλαν να παίξει ο Έβρος Σουφλίου την ίδια μέρα με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Δόξα Δράμας για Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ερασιτεχνών αντίστοιχα!

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε ο Έβρος Σουφλίου, κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου, μετά τη σημαντική νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών απέναντι στον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες με 0-1.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας, που απέκλεισε την κυπελλούχο Ροδόπης Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου κερδίζοντάς την με 4-1 την ίδια ώρα. Βάσει του του προγραμματισμού της ΕΠΟ, ο αγώνας της επόμενης φάσης ανάμεσα στους κυπελλούχους Δράμας και Έβρου θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη, 16 Μαρτίου στην Δράμα.

Ο νικητής στην συνέχεια θα φιλοξενήσει στις 30/3  στον άτυπο “τελικό” του γκρουπ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τον Νέστο Χρυσούπολης, που πέρασε την Τετάρτη πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 1-4 στην παράταση από την έδρα της κυπελλούχου Ξάνθης Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Όπως προαναφέρθηκε, η ΕΠΟ στο πρόγραμμα της έχει ορίσει την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και κατά συνέπεια τον αγώνα της Δράμας ανάμεσα στον κυπελλούχο της ΕΠΣ Δράμας, Δόξα Δράμας και τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Εβρου, Έβρο Σουφλίου, για τις 16 Μαρτίου.

Μόνο που στο πρόγραμμα της ΕΠΟ στις 16 Μαρτίου ορίστηκε πρόσφατα, μετά τις αναβολές για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, και η εξ’ αναβολής 26η αγωνιστική με τον Έβρο Σουφλίου να αντιμετωπίζει στο ντέρμπι του Έβρου τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο “Φώτης Κοσμάς” που καίγεται για την νίκη.

Επίσης, την ίδια στιγμή η Δόξα Δράμας θα πρέπει να βρεθεί στην Πτολεμαίδα να αγωνιστεί με τον Εορδαικό. Τώρα, πως θα γίνεται ο Έβρος Σουφλίου να είναι ταυτόχρονα και στην Αλεξανδρούπολη και στην Δράμα για να παίξει τα δυο ματς για πρωτάθλημα και κύπελλο, και η Δόξα επίσης να βρίσκεται την ίδια στιγμή και στην Δράμα και στην Πτολεμαϊδα, είναι κάτι που μόνο η ΕΠΟ μπορεί να απαντήσει.

Λογικά σε αυτήν την “σύγκρουση” συμφερόντων υπερισχύει και προέχει το πρωτάθλημα, που ορίστηκε άλλωστε και πιο πρόσφατα και ενώ είχαν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες του κυπέλλου, οπότε μάλλον ο αγώνας Δόξα Δράμας-Εβρος Σουφλίου είναι αυτός που θα μετατεθεί μια εβδομάδα αργότερα. Σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο οι ομάδες να αγωνίζονται ταυτόχρονα σε Αλεξανδρούπολη, Δράμα και Προλεμαϊδα, αλλά βάσει του ισχύοντος επίσημου προγράμματος στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, αυτό πρέπει να συμβεί…