Πήρε το “πράσινο φως” για την νέα σεζόν ο “Τροχός της τύχης” με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Στην αποκάλυψη ότι το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» θα συνεχιστεί και  την νέα σεζόν προχώρησε ο αθλητικογράφος – παρουσιαστής του παιχνιδιού, Πέτρος  Πολυχρονίδης που έλκει την καταγωγή του από τον Έβρο και συγκεκριμένα από τη Νέα Βύσσα.

Η φετινή είναι η δεύτερη σεζόν για τον «Τροχό της τύχης» με ανεβασμένα νούμερα τηλεθέασης, κάτι που κάνει και τον θρακιώτη αθλητικογράφο (που άφησε μια επιτυχημένη καριέρα στον OteTV για αυτήν την πρόκληση, διατηρώντας μόνο την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣπορFM) να αισθάνεται ότι η προσπάθεια αποφέρει καρπούς.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά στο περιοδικό “Τηλεόραση”: «Πέρυσι δεν τον ευχαριστήθηκα. Ξεκινήσαμε στα μέσα της σεζόν. Φέτος, το χαίρομαι από το πρώτο λεπτό και νομίζω το ίδιο και το κοινό. Οτιδήποτε έχει καλή διάθεση, σίγουρα πάει καλά. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν χρόνος. Νιώθω χαρούμενος με αυτό που εκλαμβάνω από τον κόσμο, από την αντιμετώπιση του καναλιού, από τα πάντα. Γι’ αυτό, άλλωστε, θα συνεχίσουμε και του χρόνου και είναι η πρώτη φορά που το αποκαλύπτω».