ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Νίκησαν τον Αστέρα και έμειναν στην κορυφή οι νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα απο το κλειστό γυμναστήριο Ποταμουδιάς οι Νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης που επικράτησαν με 41-22 του Αστέρα Καβάλας.

Τα κορίτσια του Νεδίμ Καρά Αχμέτ χρειάστηκε να πατήσουν το γκάζι μόνο στην πρώτη περίοδο όταν και προηγήθηκαν με 17-2, και απο εκεί και πέρα οι Ξανθιώτισσες χαλάρωσαν χωρίς όμως ποτέ να δώσουν δικαίωμα στα κορίτσια της γηπεδούχου ομάδας να ελπίζουν για ανατροπή του αποτελέσματος, φτάνοντας εν τέλει σε μια άνετη επικράτηση που τις διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, και έχοντας μπροστά της τον “τελικό” με τους Πάνθηρες στην Καβάλα παιχνίδι που αν η ομάδα της Ξάνθης φύγει με νίκη θα εξασφαλίσει τον τίτλο.

Διαιτητές: Καλφόπουλος  – Ανεστάκης

Δεκάλεπτα: 2-17, 8-26(ημίχρονο), 16-33, 22-41(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: (Λάζαρος Τσίρτσης): Κοσμίδου 4, Βλαστού, Γκιώνη 6 (1), Χαρπίδου, Κεχαγιά, Τσίλι 3 (1), Καϊμασίδου 2, Καψογεώργη, Αθανάσογλου 2, Χατζηδημητρίου, Γιαμαλίδου 3, Γενημαχαλέλη 2.

ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ(Νεδίμ Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά Nτ.  7(1), Μεχμέτ Ουστά Γ.,  Κουτρουβέλη  4, Βουδούρη 8(2), Μαμαλίγκατζη 6, Χατζή Χαλήλ 4, Αραμπάτζη Ευ. 4, Χαλκίδου  6, Παυλάκη  2, Μπονόβα,  Μοϋσένκου, Αραμπάτζη Ζ.,