ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο ντέρμπι κορυφής των πλέι οφ ανάμεσα σε Σιδηροχώρι και Προσκυνητές

Η τέταρτη φετινή αναμέτρηση μεταξύ της Δοξας Ν. Σιδηροχωρίου και της συνωνυμής της των Προσκυνητων δεν εβγαλε νηκητή αυτη την φορα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αφου οι δυο ομάδες μία εβδομάδα μετά την μεταξύ τους κόντρα στον τελικό του κυπέλλου έμειναν στο μηδέν, αποτελέσμα που συμφέρει τους φιλοξενούμενους που διατήρησαν την διαφορά στους 6 βαθμούς, αφού έπαιζαν για δυο αποτελέσματα.

Οι γηπεδουχοι του Σάκη Σκουλή και κυπελλούχοι απέναντιμάλιστα στον αντίπαλο τους, μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν την τρίτη τους νίκη φέτος με τους Προσκυνητές και στο 7′ από σέντρα του Ντραντζη, ο Κόσιης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζοντιο δοκάρι. Στο επομενο λεπτό, ο πρωτος σκορερ της κανονικής περιόδου με 17 τέρματα Βασκος από καλη θέση σούταρε λίγο πανω απο την εστια του Ν. Σιδηροχωρίου.

Στο 18′ ο Κοσιης βρεθηκε μόνος απέναντι στον Βλαδιμηριδη που όμως βγήκε σωτήρια και εδιωξε την μπάλα με τα πόδια, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Ρόιδο. Στο 21′ σουτ του Παλι για τους Προσκυνητές μπλόκαρε ο Ποιμενίδης, που στο 28′ μετά από τρια συνεχόμενα κόρνερ του Τρίχα στο τριτο παραλίγο να αιφνιδίαζε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που έδιωξε την μπάλα.

Οι 200 περιπου φιλαθλοι περίμεναν να δουνε καλύτερο θέαμα στην επανάληψη και τέρματα από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος κάτι που τελικά δεν έγινε. Στο 55′ σε όμορφη πασα του Βασιλακάκη το γυριστο σουτ του Κουδερη πέρασε λιγο αουτ από την εστία του Ποιμενίδη, ενώ οι γηπεδούχοι στο 61′ σε γεμισμα του Χατζηπαπά η μπαλα πήρε υψος και εδιωξε δυσκολα πάνω στην γραμμή ο Βλαδιμηρίδης κατω από χλιαρές διαμαρτυρίες στον διαιτητή. Στο δίλεπτο 75′-76΄οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλες ευκαιρίες σε σουτ των Τρίχα και κεφαλιά του Βάσκου.

Στο 86′ η νεα μεταγραφή από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και νεοεισερχόμενος στον αγώνα Θωμάς Τσεκος βρέθηκε απεναντι στον Ποιμενιδη ομως το σουτ ηταν αδυναμο και δεν ανησυχησε τον πορτιέρο του Ν. Σιδηροχωρίου. Οι γηπεδουχοι είχαν στο τέλος καλή ευκαιρία από ευνοικη θέση, αλλα το φαουλ του μαραγκού πέρασε αουτ στο 89′. Ο Τσέκος παραλίγο να δωσει την νίκη και στους Προσκυνητέςαλλα το σουτ που επιχέιρησε με την λήξη του αγώνα έφυγε μόλις άουτ.

ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Ποιμενίδης, Αμοιρόπουλος, Μαραγκός, Λεφής, Σουλτανίδης, Ντεμιρτζίδης, Χατζήπαπα, Γάιδας, Μαυρόπουλος (71′ Γιαννακιδης), Ντραντζη (56′ Δανιδης) Κόσιης (43′ Ξενοδοχιδης).

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Βλαδιμηριδης, Βιόπουλος (85’Λαμπίρης), Μόσχος Μαδούρας, Κιτσος, Τριχας, Σταμάτης (82′ Φαρασόπουλος) Κουδέρης (70′ Τσεκος), Βασιλακάκης, Βάσκος, Πάλι.