Μια ανάσα από την ανανέωση στον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Είναι γνωστό ότι στον Πανιώνιο θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, από τη δουλειά του οποίου υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση στην ΠΑΕ και δεν θέλουν με τίποτα αυτό να χαλάσει και να μην συνεχιστεί. Για το λόγο αυτό, έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου ο Εβρίτης τεχνικός να λάβει τις εγγυήσεις που θέλει, προκειμένου να πει το “ναι” και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (3/3), ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Ουζουνίδη, καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου και πιθανότατα μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά θα υπάρξει η τελική απάντηση. Ωστόσο, ο ίδιος μίλησε στη Nova και σε αντίθεση με προηγούμενες δηλώσεις του, ουσιαστικά προανήγγειλε την παραμονή του στη Νέα Σμύρνη και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

“Έχουμε κάνει μια συζήτηση, περιμένουμε μέσα στις επόμενες μέρες τι θα γίνει. Θα είναι ναι, θα είναι όχι θα δούμε. Πιο κοντά στο ναι. Είπαμε όμως σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα αν δεν υπογράψεις. Οπότε ότι είναι για να μην το κουράζουμε κιόλας θα το μάθετε από την διοίκηση της ομάδας”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Πανιωνίου.