O Γιάννης Φυσέκης και το τρόπαιο του… Μιχάλη Πελεκάνου

O Γιάννης Φυσέκης,  ενας παίκτης που πέρασε ένα εξάμηνο από τον ποδοσφαιρικό Άρη και παρακολουθεί πολύ μπάσκετ σαν παίχτης πλεον του τμήματος καλαθόσφαιρας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μίλησε μέσω της προσωπικής του σελίδας κοινωνικής δικτύωσης για τον Μιχάλη Πελεκάνο και την οικογένειά του.

Όπως σχολίασε στη σελίδα του στο facebook ο Φυσέκης, αναρτώντας το θέμα του Κώστα Σωτηρίου στο sdna για το προσωπικό δράμα και την περιπέτεια που βιώνει η οικογένεια του Μιχάλη Πελεκάνου, υπάρχουν για τις ομάδες πράγματα που συνιστούν πιο σημαντικά τρόπαια από τις νίκες στα γήπεδα.

Αναλυτικά, έγραψε ο Γιάννης Φυσέκης:

«Ο αθλητισμός ίσως έχει μια ελπίδα, όταν πέρα από τον φανατισμό και το ανούσιο θέατρο, αναδεικνύει ιστορίες ανθρώπων που αποτελούν παραδείγματα αξιοπρεπούς συμπεριφοράς και ήθους.

Την ιστορία ενός σωματείου που στηρίζει έναν αθλητή σε μια δύσκολη περίοδο, αγωνιστική και μη, ανεξάρτητα της καλής ή κακής απόδοσής του, του φίλαθλου κόσμου που αντικαθιστά την κριτική με την αλληλεγγύη καθ’ όλη την περίοδο αυτή και φυσικά την ιστορία του ίδιου του αθλητή που δικαιώνει και δικαιώνεται..

Αυτό είναι τρόπαιο!»