Γ’ Εθνική: Με τεσσάρα επί του Πλατανιά ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο ΑΟ Θράκης

Με μια σημαντική νίκη γοήτρου με 4-1 επί του Πλατανιά στο «Φώτης Κοσμάς» ολοκλήρωσε την παρθενική συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών ο ΑΟ Θράκης.

Όπως αναφερουν τα gipedatouevrou, sτο 12′ ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με την Χαραλαμπόγλου, η οποία εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλες και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας της Κασπαρίδου. Στο 35′  η Σεβδαλή με όμορφο μακρινό σουτ ισοφάρισε για τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 67′ η Φώτη απομάκρυνε τη μπάλα από την άμυνα του Α.Ο. Θράκης, η Καργιώτη έγινε κάτοχος της μπάλας από τη δεξιά πλευρά, βγήκε απέναντι από την Ιωσηφίδου, έκανε το σουτ και έδωσε το προβάδισμα στον Α.Ο. Θράκης. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν η Γερογλίδου εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, με τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η Δαστερίδου παραχώρησε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε πέναλτι εις βάρος του Πλατανιά για χέρι της Πασχαλίδου, με την Αχειλαρούδη να το εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 3-1. Δύο λεπτά αργότερα, η Αχειλαρούδη πάσαρε στη Ντεφίδου, η οποία με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δρακίδης του συνδέσμου Θράκης με βοηθούς τον κ. Πολυχρονίδη και την κ. Τανανάκη του ίδιου συνδέσμου.

Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ: Κασπαρίδου, Ζήτση, Δαστερίδου, Φώτη (77′ λ.τρ. Μανδάνη), Σεβδαλή, Μανδάκη, Ντεφίδου, Καργιώτη, Μαλτεπιώτη, Μιλτσακάκη, Αχειλαρούδη

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2015: Ιωσηφίδου, Γερογλίδου, Μιχαηλίδου (46′ Καρτάλοβα), Παντελίδου, Σαββίδου, Ευθυμιάδου, Πασχαλίδου, Κεμετζή, Χαραλαμπόγλου (64′ Σαββίδου), Παπαδοπούλου, Παπακωνσταντίνου (63′ Ανδρίκου)