Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής και οι διαιτητές στους αγώνες Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής

Με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών, με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και τις ομάδες να μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία, καθώς απομένουν ακόμα οκτώ αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

Το πιο εύκολο έργο από τις ομάδες της Θράκης αναμένεται να έχει η Ασπίδα Ξάνθης, η οποία υποδέχεται τη Γαλάτιστα με την ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη στην Κομοτηνή επί του ΓΑΣ και την ήττα της ΧΑΝΘ στις Σέρρες, με την οποία έμεινε μόνη δεύτερη στη μάχη της ανόδου. Πέρα από την απουσία του Κουμπάνη δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στην ομάδα, με το προπονητικό τιμ να μη θέλει από τους παίκτες να επαναλάβουν την εμφάνιση του τετάρτου δεκαλέπτου με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή, όπου και όχι μόνο απώλεσαν διψήφια διαφορά, αλλά θα έχαναν και το παιχνίδι αν ευστοχούσαν οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής στην τελευταία φάση.

Την πιο δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή. Μετά την ήττα από την Ασπίδα στο ντέρμπι της Θράκης και με τον τρόπο με την οποία ήρθε τελικά, στην ομάδα της Κομοτηνής προστέθηκε και το πρόβλημα του Κουμπάνη μέσα σε όλους τους τραυματισμούς. Έτσι η αποστολή στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ γίνεται ακόμα δυσκολότερη, με τους παίκτες όμως της ομάδας να δείχνουν διάθεση να τα δώσουν όλα στο παιχνίδι, έχοντας ως οδηγό την προσπάθεια του τελευταίου δεκαλέπτου στο παιχνίδι με την Ασπίδα.

Τέλος η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται την πρωτοπόρο Γέφυρα, με την ψυχολογία της ομάδας να είναι ψηλά μετά τη μεγάλη νίκη στην Περαία επί του Ζέφυρου, που εκτός απροόπτου χαρίζει στην ομάδα της Κομοτηνής την παραμονή στην κατηγορία. Ο Χονδρόπουλος παραμένει αμφίβολος, με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να καλούν τον κόσμο στο γήπεδο για να τους βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 18:00 το απόγευμα, εκτός από τις αναμετρήσεις ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κομοτηνή και Αρετσού – ΒΑΟ που ξεκινάνε στις 17:00. Η ΕΟΚ παράλληλα ανακοίνωσε και τους διαιτητές και του κομισάριους. Από το Σύνδεσμο Ανατολικής Μακεδονίας οι διαιτητές στην αναμέτρηση Ασπίδα Ξάνθης – Γαλάτιστα, από το Σύνδεσμο Δυτικής Μακεδονίας οι διαιτητές της αναμέτρησης ΑΕ Κομοτηνής – Γέφυρα, ενώ στο παιχνίδι ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κομοτηνή οι διαιτητές είναι από τους Συνδέσμους Δυτικής Μακεδονίας και Ημαθίας.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 17ης αγωνιστικής (όλοι οι αγώνες την Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα, εκτός από τις αναμετρήσεις ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κομοτηνή και Αρετσού – ΒΑΟ που αρχίζουν στις 17:00, όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Ευμοίρου:  Ασπίδα Ξάνθης – Γαλάτιστα (Κατρακάρης, Μπακάλης (Σαλικίδης))

Κ.Γ. Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – Ζέφυρος (Τζιβελεκίδου, Λουλουδιάδης (Φωτιάδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνής – Γέφυρα (Τσιαπλής, Κατωτικίδης (Γκουρτζελίδης))

ΔΑΚ Καλαμαριάς:  Αρετσού – ΒΑΟ (Τζιοπάνος Ν, Τζιοπάνος Γ (Κασαπίδης))

Κ.Γ. Νέου Σκοπού:  Ορφέας Ν. Σκοπού – Ελευθερούπολη (Φουτζήλας, Σελεβός (Βορεάδης))

Κ.Γ. ΧΑΝΘ:  ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κομοτηνή (Παπανικολάου, Χατζηχαρίσης (Βαφείδης)

ΔΑΚ Ποταμουδίων:  Αγία Βαρβάρα – Ίκαροι Σερρών (Θεοδώρου-Αγραφιώτης Ι (Λιρίδης))