Γ’ Εθνική: Εντός έδρας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του ο ΑΟ Θράκης! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής

Στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης “Φώτης Κοσμάς” ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών το νεοσύστατο τμήμα ποδοσφαίρου Γυναικών του ΑΟ Θράκης, που στην πρώτη του χρονιά τα πήγε εξαιρετικά, και θέλει να τελειώσει την σαιζόν με την πρώτη της εντός έδρας νίκη απέναντι στην ομάδα του Πλατανιά.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που έχει 4 βαθμούς, μία εκτός έδρας νίκη στην Δράμα επί του Πλατανιά και μία εντός έδρας ισοπαλία με την Καβάλα ’86, θέλει να τελειώσει την πρώτη της σαιζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγυρικά πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη στο γήπεδο της.

Στο έτερο ματς της τελευταίας αγωνιστικής χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η πρωταθλήτρια και αήττητη Πανσερραϊκή υποδέχεται την Καβάλα ’86, με τις Σερραίες να θέλουν να κλείσουν με ακόμη μια νίκη, και μάλιστα αν καταφέρουν να μην δεχτούν κάποιο γκολ θα έχουν καταγράψει μια εντυπωσιακή σαιζόν οπού μετά απο 6 παιχνίδια θα έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους!

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Γυναικών:

Κυριακή 28/2, Ώρα 15:00

Δημ. Στ. Αλεξανδρούπολης: ΑΟ Θράκης – Πλατανιάς Δράμας 2015   (Δρακίδης, Πολυχρονίδης, Τανακάκη της ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: Πανσερραϊκή – Καβάλα ’86   (Μπουτσίκος, Τσεχελίδης, Βουκουρεσλής της ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ