Τσάμπιος Λιγκ: Πάγκο έμεινε ο Βιδάλ στη νίκη της Μπάρτσα στο Λονδίνο! Ματσάρα το Γιούβε-Μπάγερν!

Την πρώτη του αποστολή σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όχι και την πρώτη του συμμετοχή αφού έμεινε στον πάγκο, πραγματοποίησε ο Αλεϊς Βιδαλ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

 width=Ο ισπανός πρώην παίκτης του Πανθρακικού δηλώθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν αγωνίστηκε (βλέπετε δεξιά τις συνθέσεις των δύο ομάδων).

Η Μπάρτσα πάντως ήταν για ακόμα μια φορά απολαυστική και νίκησε μέσα στο Λονδίνο με 2-0 την Άρσεναλ, χάρη σε δύο τέρματα του Λιονέλ Μέσι στο δεύτερο ημίχρονο (το πρώτο από εντυπωσιακό συνδυασμό, το δεύτερο από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι η Μπάρτσα με τον Σουάρες).

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς η Γιουβέντους με την Μπάγερν Μονάχου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Οι Βαυαροί είχαν τα ηνία του αγώνα και τελικά είδαν την υπεροχή τους να αποδίδει καρπούς στο 43ο λεπτό με πλασέ του Μίλερ από το ύψος του πέναλτι. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” γι’ ακόμη μία φορά στην αντεπίθεση, με τον Άριεν Ρόμπεν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ, ύστερα από συνεργασία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Παρά το 0-2, η “Γιούβε” δεν τα παράτησε. Κατάφερε να μειώσει το σκορ οχτώ λεπτά αργότερα με τον Μάντζουκιτς να βγάζει τον Ντιμπάλα απέναντι στον Νόιερ και τον Αργεντινό με όμορφο πλασέ να μειώνει. Στο 75′, ο Αλέγκρι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αλβάρο Μοράτα και ένα λεπτό αργότερα ο Ισπανός βρήκε τον Στουράρο μέσα στην μεγάλη περιοχή κι ο Ιταλός με εξαιρετικό τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα, δημιουργώντας ελπίδες στην Γιούβε ενόψει της ρεβάνς του Μονάχου.