Το βράδυ η κοπή πίτας και η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Έβρου! Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Το βράδυ της Δευτέρας διεξάγεται η έκτακτη αλλά και η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, μετά από πρόσκληση του διοικητικού της συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, στις 6.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί στο ξενοδοχείο «Πλωτίνη» στο Διδυμότειχο η έκτακτη Γενική Συνέλευση με αντικείμενο την Εναρμόνιση του Καταστατικού της ΕΠΣ με αυτό της ΟΥΕΦΑ, όπως απαιτεί με απόφασή του το ΔΣ της ΕΠΟ.

Μια ώρα μετά και συγκεκριμένα στις 7.30μμ στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα την επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων, τον διοικητικό απολογισμό, την έγκριση του διοικητικού απολογισμού, τον οικονομικό απολογισμό της χρήσης 2015, την ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, την έγκριση του οικονομικού απολογισμού, την έγκριση προϋπολογισμού του 2017 και άλλες διάφορες ανακοινώσεις.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας. Το σωματείο της Γ’ Εθνικής ή της Α’ Κατηγορίας που θα βρει το φλουρί θα κερδίσει 200 ευρώ ενώ αυτό της Β’ ΕΠΣ Έβρου θα λάβει 100 ευρώ. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, τόσο η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα αλλά μια ώρα μετά και συγκεκριμένα στις 20:30 χωρίς να χρειαστεί άλλη ειδοποίηση.