ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Ορέστη Ορεστιάδας με την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου

Εύκολη νίκη επί της Ένωσης Μεταξάδων Παλιουρίου σημείωσε στον ΔΑΚ Ορεστιάδας ο Ορέστης το απόγευμα του Σαββάτου, σε παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής  της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο αγωνιστικός χώρος σε κάκιστη κατάσταση δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, όπως σημειώνει το radioevros, ο Ορέστης ήταν ανώτερος  σε όλο το διάστημα του αγώνα και κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο  με ένα γκολ του Παπαγιαννίδη και δύο του Παρασκευά να πάρει μια εύκολη νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, στο 49΄η ωραία σέντρα του Μεμούρη από δεξιά βρήκε τον Παπαγιαννίδη στο δεύτερο δοκάρι που έπιασε την κεφαλιά νικώντας τον Καραϊσαλίδη και ανοίγοντας το σκορ. Στο 77′ από σέντρα του Καστρινού για τον Μεμούρη που κατέβασε μέσα και αριστερά στην μεγάλη περιοχή και έσπασε τον Παπαγιαννίδη  ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα μετά την ασθενή απόκρουση του Καραϊσαλίδη να καταλήγει στον  Παρασκευά ο οποίος από κοντά σκόραρε.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 87′ όταν ο Παρασκευάς πίεσε μέσα στην περιοχή και εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Καραϊσαλίδη,  διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα στο παιχνίδι. Η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου δεν μπόρεσε να απειλήσει εκτός από μια-δύο περιπτώσεις με τον Τζουμακίδη ο οποίος όμως δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά!  Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο  διαιτητής του αγώνα Κεσσούδης όπως και οι βοηθοί του Καραΐσκος και Σαββούδης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γ. Αραμπατζής): Καλφόπουλος, Στεφανίδης, Αλεξακούδης, Μπετζέκας, Γιώντης, Μεμούρης (86΄Κυλιτζίδης), Ζαφειρόπουλος (65΄Ελευθεριάδης), Καστρινός, Οικονόμου (78΄Βουδούρης), Παρασκευάς, Παπαγιαννίδης

ΈΝΩΣΗ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ (Χρ. Γαβριηλάκης): Καραϊσαλίδης, Παπαδόπουλος, Μπιτζιμινούδης (86΄Καραφυλίδης), Μαργαρίτης, Παναγιωτάκος, Λάζος, Γατούδης, Μπάτζιος, Τζουμακίδης, Δοϊτσίδης, Καμπουρούδης