Στην Αλεξανδρούπολη 60 «Πελαργοί» για την ΓΣ!!! Φιλανθρωπικός αγώνας, εκδρομές και βραδινές έξοδοι στο παράλληλο πρόγραμμα

Άρχισαν από το μεσημέρι να καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη μέλη του Συλλόγου Φίλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ «Πελαργοί», για την πραγματοποίηση την Κυριακή της ετήσιας γενικής τους συνέλευσης, που έχει προγραμματιστεί στην πρωτεύουσα του Έβρου. Περίπου 55 με 60 μέλη των «Πελαργών» αναμένεται να βρεθούν αυτό το τριήμερο στην Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα, πέρα από την Γενική Συνέλευση, το ΔΣ των «Πελαργών» έχει προγραμματίσει και «παράλληλες εκδηλώσεις», με αποκορύφωμα  το μεσημέρι του Σαββάτου τον φιλικό αγώνα των Πελαργών με μεικτή ομάδα παλαιμάχων της Αλεξανδρούπολης στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», η οποία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στο «Παιδικό Χωριό SOS Θράκης».

Πιο πριν, το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στις Φέρες, το Δάσος Δαδιάς και το Σουφλί με «οδηγό» τον Αλεξανδρουπολίτη «Πελαργό» Γιάννη Δερμετζόγλου. Ένας άλλος Αλεξανδρουπολίτης «Πελαργός», ο Τόλης Τσολακάκης, έχει αναλάβει οικοδεσπότης στην βραδινή έξοδο των φίλων της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ το βράδυ της Παρασκευής στον Ναυτικό Όμιλο.

Για το βράδυ του Σαββάτου προγραμματίζεται η κοπή της βασιλόπιτας ενώ το πρωί της Κυριακής, παράλληλα με την Γενική Συνέλευση θα γίνει και η παρουσίαση της εκδρομής που ετοιμάζει ο σύνδεσμος για το Προλυμπιακό Τουρνουά του 2016 που θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της παρουσίας των «Πελαργών» στην Αλεξανδρούπολη:

□ Παρασκευή 19/2
Άφιξη στα ξενοδοχεία Thraki Palace Hotel και Athina Hotel.
Ωρα 21:30 – Έξοδος για ποτό (και προαιρετικά φαγητό) στον Ναυτικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, με «οικοδεσπότη» τον Πελαργό Τόλη Τσολακάκη.

□ Σάββατο 20/2
Ωρα 08:30 – Εκδρομή στις Φέρες, το Δάσος Δαδιάς και το Σουφλί με «οδηγό» τον Πελαργό Γιάννη Δεμερτζόγλου.
Ωρα 14:00 – Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.
Φιλικός αγώνας Μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό: «Παλαίμαχοι Αλεξανδρούπολης – Πελαργοί » προς ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS.
● Ωρα 21:30 – Κοπή Βασιλόπιτας, δείπνο και ελληνικό γλέντι με ζωντανή μουσική στην ταβέρνα «Θέα Θάλασσα» στη Ν. Χηλή.

□ Κυριακή 21/2
● Ωρα 10:30 Ετήσια Γενική Συνέλευση στο ξενοδοχείο «Thraki Palace Hotel».
Παρουσίαση εκδρομής για το Προλυμπιακό Τουρνουά 2016 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Για την αρτιότερη διοργάνωση του προγράμματος, το ΔΣ των «Πελαργών» παρακαλεί τα μέλη του συνδέσμου να δηλώσουν άμεσα συμμετοχές στην Ταμία του ΔΣ Τζαφέστα Αλεξάνδρα (6974 848282) για την συμμετοχή στην εκδρομή, το δείπνο του Σαββάτου (ατομικό μενού με κρασί και αναψυκτικά 16 ευρώ) και την συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα.