Α2 Ανδρών: Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ στον “τελικό” με Δία Πολίχνης η Ασπίδας Ξάνθης! Οι διαιτητές και το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Με μια πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί στον “τελικό” με τον Δία Πολίχνης το Σάββατο η Ασπίδα Ξάνθης, στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ανδρών που είναι ιδιαίτερα καθοριστική για την μάχη της παραμονής.

Η ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου της σκόρερ Λάμπρο Βάκκα, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων όλη την φετινή χρονιά βοηθώντας την στην εξαιρετική της παρουσία, όμως είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο παιχνίδι με τα Ιωάννινα(του γύρισε το πόδι) και έτσι δεν θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα του με την παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου σε ένα απο τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σαιζόν. Η ομάδα της Ξάνθης θέλει τη νίκη για να μπορεί να ελπίζει σε καλύτερο πλασάρισμα που θα τις εξασφαλίσει την παραμονή ανεξαρτήτως πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν απο την Α1, μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα όπως ο Δίας Πολίχνης που θέλει τη νίκη για να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια μεγάλο ενδιαφέρον για την Ξανθιώτικη ομάδα παρουσιάζουν το παιχνίδι του ΑΟ Ιωαννίνων με τον Ζαφειράκη Νάουσας, οπού η ομάδα της Ξάνθης ελπίζει σε ήττα των γηπεδούχων, αλλά και αυτό του Πρωτέα Άρτας με τον Άρη, οπού οι ξανθιώτες θέλουν νίκη της ομάδας της Άρτας για να μην αναπτερωθούν οι ελπίδες των “κιτρινόμαυρων” για παραμονή.

Αναλυτικά οι διαιτητές και το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας Ανδρών:

Σάββατο 20/2, Ώρα 18:00

“Φ. Αμοιρίδης” Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Δίας Πολίχνης  (Τομίδης, Γρηγοριάδης)

ΔΑΚ Άρτας: Πρωτέας Άρτας – Άρης Θεσσαλονίκης   (Αβράμης, Βέργος)

ΑΠΚ Κραχτίδη Δράμας: Χιλιώτης Δράμα ’86 – Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας   (Τσιάνας, Πατιός)

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων: ΑΟ Ιωαννίνων – Ζαφειράκης Νάουσας  (Γιάννου, Τέμης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ