Έξαλλος ο Κριστόφ με μπιιιιπ: «Θα κάνω καταγγελία στην πρεσβεία! Βάζει ένας μπαμπάς λεφτά και νομίζει ότι…»

Αναστάτωση εξακολουθεί να επικρατεί στην Ορεστιάδα, από το βράδυ του Σαββάτου, που έγινε έντονη μετά την δημοσιοποίηση από το ThrakiSportS του θέματος που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα, όταν ο πατέρας παίκτης που δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα χειροδίκησε ενώπιον αρκετού κόσμου κατά του προπονητή Πλάμεν Κριστόφ, που θεώρησε ότι αδίκησε έτσι τον γιο του.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην ψυχραιμία και τη νηφαλιότητα του πατέρα Κωνσταντίνου Δευτερίγου και της συζύγου του, που προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Ωστόσο ο βούλγαρος προπονητής Πλάμεν Κριστόφ δεν μάσησε τα λόγια του και δημοσιοποίησε το «εσωτερικό» ζήτημα.

Συγκεκριμένα, ο βούλγαρος προπονητής στις δηλώσεις που έκανε στη Nova και προβλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Στο φιλέ», ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε ότι ο πατέρας ενός παίκτη επειδή έχει χρήματα, νομίζει ότι μπορεί να φτιάχνει και την σύνθεση και να αποφασίζει ποιος θα παίξει και ποιος όχι.

Σε αυτό ο Πλάμε Κριστόφ πάτησε πόδι και σε μια δήλωση από την οποία δεν έλειψαν τα «γαλλικά» και τα μπιπ, έκανε γνωστό ότι το μέλλον του στον πάγκο της Ορεστιάδας υπό αυτές τις συνθήκες είναι αβέβαιο, απειλώντας μάλιστα με πρόκληση… διπλωματικού επεισοδίου, αφού είπε ότι θα αναφέρει λεπτομέρειες στην (βουλγαρική προφανώς) πρεσβεία και θα προκληθεί σκάνδαλο!

Η απομαγνητοφωνημένη δήλωση του Πλάμεν Κριστόφ έχει ως εξής:

«Το πρόβλημα που έχει η ομάδα είναι ότι κάποιου παίκτη έχει ο μπαμπάς λεφτά και θέλει να παίξει μποξ μαζί μου μποξ γιατί δεν τον βάζω. Εδώ στην Ορεστιάδα, αυτό είναι μπιιιιιιιπ. Και τώρα θα πάρω τηλέφωνο την πρεσβεία και θα τα πω όλα αυτά. Θα γίνει μεγάλο σκάνδαλο. Αλλά δεν είναι από εμένα. Εγω δουλεύω με την ομάδα. Θέλουνε πολλοί να φύγω. Δεν ξέρω τι θα γίνει, θα μιλήσω, θα πάρω απόφαση και θα δούμε…».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ 2.35 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…