Έγιναν (πάλι) άνω κάτω στην Ορεστιάδα! Πατέρας παίκτη χειροδίκησε κατά του προπονητή…

Μπορεί στην Ορεστιάδα να ατενίζουν με σαφώς ανακούφιση και μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 σετ επί του Άρη το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο τις τελευταίες 48 ώρες, από το τέλος δηλαδή της αναμέτρησης δεν είναι αυτό το θέμα που απασχολεί τους πάντες στην ομάδα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, εκτυλίχθηκε ένα πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πατέρα ενός παίκτη, τον προπονητή αλλά και παράγοντες της ομάδας. Ο πατέρας θεώρησε ότι κακώς ο Πλάμεν Κριστόφ δεν χρησιμοποίησε στον αγώνα τον γιο του και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Μάλιστα, επιχείρησε να τον χτυπήσει και μπήκαν στη μέση για να γλιτώσουν τον βούλγαρο προπονητή οι παράγοντες του συλλόγου που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, ανάμεσά τους και ο ιερέας Κωνσταντίνος Δευτερίγος, που τυγχάνει άλλωστε και έφορος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ.

Ο Πλάμεν Κριστόφ ήταν εξαιρετικά εκνευρισμένος μετά από αυτό το περιστατικό και σύμφωνα με πληροφορίες, απείλησε τους διοικούντες ακόμα και με αποχώρηση από τον σύλλογο.  Οι παράγοντες του ΑΟΟ από την πλευρά τους θέλησαν να κρατήσουν όσο γίνεται χαμηλά το θέμα, έχοντας καλέσει σε απολογία τον παίκτη για την συμπεριφορά του… πατέρα του.

xylo-orestiada-anaskopisi2015Στην Ορεστιάδα φαίνεται ότι έχουν παρελθόν να γίνονται… μαλλιά κουβάρια κάθε Φλεβάρη και μάλιστα όταν αντιμετωπίζουν τον Άρη. Πέρυσι, 22 του μηνός, μετά την ήττα από τους Θεσσαλονικείς με 3-0 στο «Νίκος Σαμαράς», ο τότε πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΟΟ Γιώργος Τσολακίδης με τον λίμπερο της ομάδας Δημήτρη  Κωνσταντινίδη.

Οι δύο άνδρες είχαν εντονότατο διαπληκτισμό, μπροστά στην κάμερα της Nova (φωτό δεξιά), στο αποκορύφωμα μιας σειράς εντονότατων εσωτερικών προβλημάτων που είχαν ξεκινήσει με την προηγηθείσα παραίτηση του Κώστα Δεληκώστα από τον πάγκο της ομάδας, η οποία είχε ανακληθεί μετά την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΑ Βασίλη Γκιζάνη για να αναλάβει τη θέση του ο Τσολακίδης.