ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο παιχνίδι της Παλαγίας ανάμεσα σε Ποντιακό και Ορέστη Ορεστιάδας

Σ’ ένα όμορφο ποιοτικά παιχνίδι με πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, το οποίο είχε ως κύρια χαρακτηριστικά του το πάθος και τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες, ο Ορέστης Ορεστιάδας κέρδισε με 0-1 τον Ποντιακό στο γήπεδο της Παλαγίας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ το συγκρότημα του Μιχάλη Μπαξεβάνογλου είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς.

To χρυσό γκολ για τον Ορέστη σημείωσε ο Μεμούρης στο 57ο λεπτό. Ο Ελευθεριάδης έκανε τη σέντρα-σουτ από τα αριστερά, ο Χατζησταύρου απέκρουσε τη μπάλα και ο Μεμούρης με σουτ άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το έβδομο προσωπικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως σημειώνει στο αναλυτικό του ρεπορτάζ στα gipedatouevrou ο Λεωνίδας Κάλφας, στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Ποντιακός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κιτσικούδη στον Τρανόπουλο, με το διαιτητή της συνάντησης να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Το παιχνίδι είχε σασπένς μέχρι το τέλος και μάλιστα στο 88′ ο Μαμρικισβίλι εκτέλεσε ένα φάουλ και ο έτερος κεντρικός αμυντικός του Ποντιακού, Ασταλάκης, έκανε την κεφαλιά με τον γκολκίπερ της ομάδας της Ορεστιάδας να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα σε κόρνερ διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του και ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σουβαράς με βοηθούς τους  Θάνο και Γεωργακούδη. Την επόμενη αγωνιστική ο Ποντιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΠΑΕ Ριζίων και ο Ορέστης Ορεστιάδας υποδέχεται την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου.

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μιχάλης Μπαξεβάνογλου): Χατζησταύρου, Χατσαντριάν, Μιχαηλίδης, Σουγιουλτζής, Ασταλάκης, Μαμρικισβίλι, Χριστοφορίδης (73′ Δουλγκέρης), Γεωργόπουλος (67′ Κομεσίδης), Θάνος, Τρανόπουλος (59′ Παμπορίδης), Παπάζογλου
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιώργος Αραμπατζής): Γαβριήλ, Στεφανίδης, Κιτσικούδης (46′ Αλεξακούδης), Πετρόπουλος, Γιόντης, Μεμούρης, Ζαφειρόπουλος (74′ Κυλιτζίδης), Καστρινός, Ελευθεριάδης (91′ Μπετζέκας), Παρασκευάς, Παπαγιαννίδης