«Λουκέτο» σε δύο μεγάλα σουπερ μάρκετ της Κομοτηνής – Αντιμέτωποι με την ανεργία δεκάδες εργαζόμενοι

Δυσάρεστα τα νέα για δεκάδες οικογένειες της Κομοτηνής καθώς δύο από τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ της περιοχής ετοιμάζονται να βάλουν “λουκέτο” σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Το φαινόμενο δεν είναι μόνο τοπικό αλλά αφορά στα καταστήματα που λειτουργούν υπό την σκέπη της “μητρικής εταιρείας” πανελλαδικά καθώς, εάν κι εφόσον δεν βρεθεί νέος αγοραστής – επενδυτής να αγοράσει το σύνολο των καταστημάτων αυτά θα κλείσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες τα πολυκαταστήματα αυτά εδώ και καιρό παρουσίαζαν προβλήματα στον εφοδιασμό τους και πολλοί πελάτες είχαν παράπονα πως δεν έβρισκαν σε αυτά τα προϊόντα που υπήρχαν κάποτε ενώ από το καλοκαίρι του 2015 σταμάτησαν να διαθέτουν προς πώληση και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της “μητρικής εταιρείας”.

Πλέον τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν για όσο διάστημα μπορούν με ότι υπάρχει στις αποθήκες τους, ίσως και με προσφορές για προσέλκυση πελατών με την ελπίδα ο όμιλος να εξαγοραστεί σύντομα ώστε να σωθούν τόσες θέσεις εργασίας πανελλαδικά. Στην Κομοτηνή το πρόβλημα είναι μεγάλο καθώς από τα δύο συνολικά πολυκαταστήματα του ομίλου συντηρούνται δεκάδες οικογένειες οι οποίες εάν κι εφόσον οι επιχειρηματικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής δεν ευδοκιμήσουν θα μείνουν χωρίς εργασία!

Προς το παρόν ακούγεται ότι ενδιαφέρον έδειξαν μία ανταγωνίστρια εταιρεία του ίδιου κλάδου και μία άλλη, από τον κλάδο των πολυκαταστημάτων ηλεκτρικών ειδών γερμανικών συμφερόντων.

 

Πηγή:  http://rodopinews.gr/