Επιτυχίες των πιτσιρικιών του Εθνικού στο αναπτυξιακό τουρνουά της Πεύκης

Με παρούσα την ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, φιλοξενήθηκε στο δηµοτικό γυµναστήριο Πεύκης στην Αθήνα το αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που συγκέντρωσε 180 αγόρια και κορίτσια, τα οποία χάρισαν θέαμα και συναγωνισμό στο κοινό στις συνολικά 20 ώρες του αγωνιστικού προγράμματος.

Οι τέσσερις αθλητές του Εθνικού ήταν οι  Νικηφόρος Μύρος και Κίμωνας Μήτκας στους παμπαίδες, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στους παίδες και η Θεοδώρα Βασιλειάδου στις κορασίδες. Οι “μικροί”  αθλητές του Εθνικού Μύρος και Μήτκας κατάφεραν να πετύχουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα καθώς και οι δύο αναδείχτηκαν πρώτοι στον όμιλο τους και πέτυχαν την είσοδο τους στην 8άδα του πανελλήνιου όπεν, όπου ηττήθηκαν σε συναρπαστικούς προημιτελικούς από δύο αθλητές του Ολυμπιακού.

Στους  παίδες ο τρίτος πανελληνιονίκης και περσινός νικητής του ίδιου τουρνουά Γιάννης Παπαδόπουλος δοκίμασε τις δυνάμεις του στην πρώτη του χρονιά σαν παίδας, έκανε δυνατά ματς και αποκόμισε  σημαντικές νίκες αλλά και εμπειρίες για το μέλλον. Στην κατηγορία των κορασίδων η Θεοδώρα Βασιλειάδου στην 2η χρονιά σε αυτήν πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και έκλεισε το τουρνουά με θετικό πρόσημο νικών έχοντας πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση.

Ο προπονητής του Εθνικού Ανδρέας Νικολακάκης δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος απ τους αθλητές του διότι πέτυχαν όλους τους στόχους του τουρνουά και παράλληλα συγχαίρει όλους τους αθλητές όχι μόνο για το συγκεκριμένο όπεν αλλά για την φετινή δύσκολη σεζόν, καθώς οι αθλητές βρίσκονται τους τελευταίους μήνες με μια βαλίτσα στο χέρι λόγω της υπερφορτωμένης αγωνιστικής δραστηριότητας.