Οι δηλώσεις του σκόρερ του Πανθρακικού στην Λιβαδειά Στέλιου Ηλιάδη

«Είναι ένας βαθμός ψυχολογίας για τη συνέχεια. Όμως κακά τα ψέματα, δεν είναι κάτι το σημαντικό. Πρέπει στη συνέχεια να παλεύουμε σε κάθε αγώνα για το τρίποντο και να το παίρνουμε κιόλας, δεν φτάνει μόνο να είμαστε καλοί. Είναι επιτακτική ανάγκη οι βαθμοί για εμάς».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του σκόρερ του Πανθρακικού στη Λιβαδειά Στέλιου Ηλιάδη, στην κάμερα της Nova. «Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, ένα καλοδουλεμένο σύνολο, σε μια δύσκολη έδρα, που δεν κερδίζεις εύκολα», σχολίασε ακόμα ο παίκτης της ομάδας της Κομοτηνής.

«Θεωρώ ότι μέχρι την αποβολή είχαμε σταθεί καλά αμυντικά. Μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα γκολ αλλά δεν το κάναμε. Τέλος καλό, όλα καλά, έστω με έναν βαθμό», πρόσθεσε στις δηλώσεις που έκανε στην συνδρομητική τηλεόραση.

Σε ερώτηση για την επιθετική μεταμόρφωση του Πανθρακικού μετά την αποβολή, σχολίασε: «Σε αυτό μας βοήθησε και η ομάδα του Λεβαδειακού κατά κάποιον τρόπο. Ενώ ήταν μπροστά στο σκορ και με παίκτη περισσότερο, μείνανε πίσω και βρήκαμε χώρους. Είχε την ευκαιρία και ο Ιγκόρ νωρίτερα και τελικά πέτυχα εγώ το γκολ πιο μετά».

Σε σχέση με την προσωπική του επιτυχία, σχολίασε: «Είναι ένα γκολ που σήμανε και ένα βαθμό για την ομάδα. Κάθε παίκτης χαίρεται όταν σκοράρει και ειδικά όταν αυτό το γκολ δίνει βαθμό στην ομάδα. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια».