Η selfie της Πηγής Δεβετζή με τον «συναθλητή της τέχνης» Κώστα Λειβαδά

Παρέα με τον Κώστα Λειβαδά, έναν από τους κορυφαίους ίσως τραγουδοποιούς της σύγχρονης γενιάς, που δεν κατάγεται μεν από την Θράκη αλλά έχει πολλές στενές σχέσεις με την περιοχή μας και ο ίδιος δηλώνει σε πολλές περιπτώσεις πιο Θρακιώτης από τους Θρακιώτες, βρέθηκε πρόσφατα το μεγαλύτερο ίσως όνομα του ελληνικού αθλητισμού.

Η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή έσπευσε να βγει αυτήν την όμορφη σέλφι και να την ποστάρει στο facebook, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Με τον αγαπημένο μου συναθλητή της τέχνης!!!! Κρατάει χρονια αυτη η κολωνια!!! Παιδιά των δρόμων μια ζωή στα εύκολα κ στα δύσκολα!!#music and sports together#?».

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Λεβαδάς υπήρξε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 φοιτητής της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου. Είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την μεγάλη επιτυχία της Ελεονόρας Ζουγανέλη «Η επιμονή σου» το 2013, αλλά και του ροκ κομματιού «Σα να μην πέρασε μια μέρα» που ερμήνευσε ο Γιώργος Δημητριάδης το 1998.

Το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ ήταν το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», στα τέλη της δεκαετίας του ’90 αλλά είχε νωρίτερα συσταθεί στο κοινό συμμετέχοντας στον δίκο «Επί πτυχίω» που επιμελήθηκε ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας. Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Ελένη Τσαλιγκοπούλου, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μανώλης Λιδάκης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.