Δόθηκε ρεπό στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ να βγουν στην Αλεξανδρούπολη και πέσαν πάνω στην… απεργία

Αξέχαστη στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας που ολοκληρώνουν το δεύτερο στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας τους στην Αλεξανδρούπολη, θα μείνει η περασμένη Πέμπτη. Ήταν η πρώτη ημέρα από τότε που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα, που ο προπονητής τους έδωσε ρεπό.

Είχαν προηγηθεί καθημερινές προπονήσεις στο “Φώτης Κοσμάς” αλλά και δυο φιλικά παιχνίδια με μια ομάδα αναπληρωματικών και νέων της Skoda Ξάνθη από την οποία ηττήθηκαν με 1-0, αλλά και με τα Κ20 του Πανθρακικού με τα οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Ο προπονητής έδωσε λοιπόν ρεπό στους παίκτες και αυτοί αποφάσισαν να πάνε στην Αλεξανδρούπολη. Έπεσαν ωστόσο πάνω στην ημέρα της γενικής απεργίας, με τα τρακτέρ να έχουν μπει μέσα στην πόλη, τα ταξί επίσης και τα καφέ να μην λειτουργούν μέχρι νωρίς το απόγευμα!

Το γεγονός δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστο από τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, που μέσω αυτής της μικρής “περιπέτειας” των παικτών της ΤΣΣΚΑ Σόφιας πρόβαλαν στην γειτονική χώρα την μαζικότητα των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαμε την Πέμπτη.

Την Κυριακή η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα αντιμετωπίσει στο Κοκκινόχωμα το Βυζάντιο, βάσει του αρχικού σχεδιασμού που κινδύνευε να τιναχθεί στον αέρα δεδομένου ότι η καβαλιώτικη ομάδα θα είχε τελικά αγώνα για την Γ’ Εθνική, αλλά αποκαταστάθηκε με τη νέα αναβολή στη Γ’ Εθνική.