Οι δηλώσεις του Μουστακίδη στον… εαυτό του

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Μουστακίδη μετά την ήττα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, όχι για το περιεχόμενό τους αλλά για τον τρόπο που έγιναν.

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη, σε ημέρα δημοσιογραφικής απεργίας δηλαδή, με αποτέλεσμα οι προπονητές να αναλάβουν και τον ρόλο των… δημοσιογράφων, στις δηλώσεις που οφείλουν βάσει συμβολαίου με τη Nova να κάνουν αμέσως μετά από κάθε ματς.

Κάπως έτσι ο Σάκης Μουστακίδης πήρε το μικρόφωνο και έκανε αρχικά τον δημοσιογράφο, αλλά έπαιξε ταυτόχρονα και τον ρόλο του συνεντευξιαζόμενου. Βέβαια, η ίδια μέθοδος ακολουθήθηκε σε όλους τους αγώνες τη Τετάρτης στην Volley League και σχολιάστηκε στην εκπομπή της Nova.

Μοιραία, από την στιγμή που υπήρχε δημοσιογραφική απεργία, ουδείς ήξερε τι ακριβώς είχε πει στην κάμερα ο προπονητής του Εθνικού. Πλέον όμως οι δηλώσεις αυτές προβλήθηκαν και έτσι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όσα ανέφερε μετά την ήττα στου Ρέντη ο Μουστακίδης. 

«Περίμενα να παιξουμε καλύτερα. Ήμασταν αρκετά καλά στην υποδοχή, αλλά δεν τα πήγαμε καλά στην κόντρα μπάλα. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς και του αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς θέλαμε να ξεκουράσουμε τον Μιγιαήλοβιτς και να κάνουμε μία καλύτερη διαχείριση για τη δύσκολη συνέχεια κι ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων», σχολίασε ο Μουστακίδης.

Πλέον ο Εθνικός στέφει το βλέμμα του στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό θα συμβεί όταν η ομάδα θα επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη. Οι Εβρίτες έμειναν καθηλωμένοι στην Αθήνα την Πέμπτη λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας αλλά προπονήθηκαν κανονικά το μεσημέρι στο γήπεδο του Ρέντη, όπου διεξήχθη μια ημέρα νωρίτερα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η επιστροφή προγραμματίζεται εντός της Παρασκευής, ώστε αμέσως να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το μεγάλο παιχνίδι  με τον ΠΑΟΚ στις 5μμ το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχ. Παρασκευόπουλος», το οποίο μάλιστα θα είναι και αυτό (όπως και το ματς με τον Ολυμπιακό) τηλεοπτικό αφού θα μεταδοθεί από τη Nova.