ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο πρώτο αγώνα των ημιτελικών ανάμεσα σε Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Ελπίδα Σαπών

Παρουσία του πρόεδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη, αφού μετά κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της Δόξας, αλλά και 100 περίπου φιλάθλων έγινε το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και στην Ελπίδα Σαπών.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την γηπεδούχο ομάδα να πιο επιθετική για να πετυχει ένα γρήγορο τέρμα και το κατάφερε στο 20′ όταν σε μια δύσκολη φάση ο διαιτητής Γκράνας καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παναγιωτόπουλου στον Αγγελή, φάση που ξεσήκωσε τους ανθρώπους της Ελπίδας. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Λεφής που θα ευστοχήσει κάνοντας το 1-0 για την Δόξα, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά με στόχο να πετύχουν το σημαντικό εκτός έδρας τέρμα αλλά στο 64’η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα κάνει το 2-0 με τον Αμοιρόπουλο που εκμεταλλέυτηκε το μεγάλο λάθος του Αράπογλου που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια.

Στο 80′ η Ελπίδα ζήτησε πεναλτι που αρνήθηκε ο Γκρανας θα υπάρξει άλλη μια φάση που θα διαμαρτυρηθούν οι άνθρωποι της Ελπίδας σε μαρκάρισμα πάνω στον Λιάρο. Στις καθυστερήσεις η ομάδα της Ελπίδας θα μείνει με δέκα παίκτες αφού ο Μανουσάκης θα κάνει φάουλ στο Ξενοδοχίδη, και ο διαιτητής θα του δώσει την κόκκινη κάρτα μιας και ο παίκτης των Σαπών ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο.

Ο διαιτητής Γκράνας δέχτηκε τα έντονα παράπονα από την ομάδα της Ελπίδας για πολλές φάσεις, αλλά κυρίως για την φάση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα της Δόξας στο πρωτο μέρος και άνοιξε το σκορ. Η φωτογραφία προέρχεται από το “Περισκόπιο”.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Ποιμενίδης, Αγγέλης,Τουφεξής, Παναγιώτου, Ντεμερτίδης, Αμοιρόπουλος(74 Ξενοδοχίδης), Γαΐδας, Δανίδης, Χατζήπαπας, Μαραγκός

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος):Αράπογλου, Πασσάς, Μανουσάκης, Ρούφος, Αραμπατζής(60 Βελημβασάκης, 72 Κανταρτζής), Καραθανάσης, Γρίβας, Καραπάτσιος, Λιάρος