Σύλληψη ποδοσφαιριστή επειδή έδειρε τον διαιτητή που τον απέβαλε! Η ανακοίνωση της Αστυνομίας από την Κομοτηνή…

Ένα πρωτοφανές περιστατικό περιγράφεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την Ενημέρωση Δημοσιογράφων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που έχει ως έδρα την έδρα της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με αυτό, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας ένας 23χρονος ημεδαπός, «σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, απλή σωματική βλάβη και κακόβουλη βλασφημία».

Το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο Αργυρούπολης Δράμας, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, αποβλήθηκε λόγω εξύβρισης (συγκεκριμένα εξύβρισε τα θεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ) και στη συνέχεια, μετά την αποβολή του, «επιτέθηκε στον 20χρονο διαιτητή του αγώνα, χτυπώντας τον, με τα χέρια και τα πόδια, σε διάφορα σημεία του σώματός του».

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Ωστόσο σε βάρος του ποδοσφαιριστή έτρεξε προφανώς η αυτόφορη διαδικασία και έτσι συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λόγω της αποχής των δικηγόρων, η υπόθεση θα απασχολήσει τις επόμενες ημέρες τα δικαστήρια της Δράμας ενώ εφόσον προχωρήσει σε δεύτερο βαθμό, τότε θα έρθει για εκδίκαση στο Εφετείο Θράκης που εδρεύει στην Κομοτηνή.

astynomia-anakoinosi