Photos: 30 κλικ από την πίτα του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης παρουσία Γιάχου και… Μητροπολίτη

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατόβραδο στην Λέσχη Αξιωματικών Κομοτηνής, που ευγενικά παραχωρήθηκε από τον ταξίαρχο Παπαδόπουλο στον οποίο μάλιστα δόθηκε τιμητική πλακέτα, η κοπή της πίτας και ο ετήσιος χορός του Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Θράκης.

Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο οποίος και ευχήθηκε καλή χρονιά. Με αφορμή την παρουσία του, η διοίκηση του Σ.Δ.Π.Θ. του έδωσε μια τιμητική πλακέτα. Ο πρόεδρος Γιώργος Ζηλούδης παρουσία και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους επίσημους προσκεκλημένους, ανάμεσά τους και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη αλλά και τον αντιδήμαρχο Κομοτηνής και τέως διαιτητή Μανώλη Ταπατζά, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό ως εκπρόσωπος του δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι Γιάχος, Δημητρόπουλος και Γεωργαράκος που αποτέλεσαν και την διαιτητική τριπλέτα της αναμέτρησης Πανθρακικός – Πανιώνιος, που είχε λίγο νωρίτερα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Μάλιστα ο Γεωργαράκος ήταν ο τυχερός της βραδιάς και πήρε ένα ρολόϊ και κάρτες διαιτησίας. Από τους τυχερούς της βραδιάς και ο παλαίμαχος διαιτητής Παναγιώτης Γαντζίδης που παρέλαβε μια ιερή εικόνα.

«Ολοι οι διαιτητές είχαν τα κέφια τους και χόρεψαν όλους τους χορούς αλλά την…παράσταση έκλεψε η διαιτητής Σαχίνη, χωρίς να υστερήσουν οι Χρύσα Ευγενίδου, Μαρία Τσιλφίδου, η κυρία Καμπανίδου και άλλες», επισημαίνει η εφημερίδα «Περισκόπιο», από την οποία προέρχονται και οι φωτογραφίες, Όσο για τους άνδρες, την παράσταση…έκλεψε ο Γιάννης Ρόϊδος ο οποίος χόρεψε όλους τους χορούς. Δείτε τις εικόνες