Πρωταθλήτριες οι γυναίκες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, προκρίθηκαν στα μπαράζ Β. Ελλάδος!!!

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα κομμάτι στα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, τα οποία αφορούν στις περιοχές εκτός Αττικής.  Ο Α.Ο. Νέμεσις αναδείχτηκε νικητής στους ομίλους ανδρών της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πρώτευσε στους ομίλους των γυναικών στη Θράκη.

Στην πρωτεύουσα του Έβρου κοντραρίστηκαν για την πρώτη 4άδα ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός, ο Α.Σ. Φάρος, ο Α.Ο. Ορεστιάδας και ο Α.Σ.Κ.Α. Προμηθέας. Από τους ημιτελικούς επικράτησαν εύκολα με 4-0 ο Εθνικός και ο Φάρος σε βάρος του Προμηθέα και της Ορεστιάδας αντίστοιχα. Στον τελικό ο Εθνικός επιβλήθηκε του Φάρου με νέο 4-0 και έτσι πάει στα μπαράζ της Βόρειας Ελλάδας, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο.

Την ιστορική ομάδα της Αλεξανδρούπολης αποτελούν οι Παναγιώτα Μούρου, Δάφνη Δεληγιάννη, Θεοδώρα Βασιλειάδου και Ηρώ Κοζάρη (κορυφαία αθλήτρια από όλα τα αθλήματα στην Θράκη για το 2014 σύμφωνα με την ετήσια ψηφοφορία που διοργανώνει το ThrakiSportS). Την 3η θέση κατέλαβε ο Α.Ο. Ορεστιάδας νικώντας στον «μικρό» τελικό με 4-2 τον Προμηθέα.

Συνολικά πήραν μέρος 8 ομάδες στον όμιλο της Θράκης της Β’ Εθνικής Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Την πέμπτη θέση κατέλαβε η ομάδα ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής και στην έκτη θέση από κοινού, καθώς δεν έγιναν αγώνες κατάταξης μετά τον αποκλεισμό τους, ο ΓΣ Ατρόμητος, ο ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας και ο Αθλητικός Σύλλογος Ξάνθης Ζεύς.