LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – Ηρακλής Θεσσαλονίκης 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Skoda Ξάνθη – Ηρακλής για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Skoda Xanthi Arena και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε πληροφόρηση για την εξέλιξη στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ηρακλή, από τα σημαντικά για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ωρα 16:35  Να σπάσει την «γκίνια» και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη για το 2016, και πρώτη μετά τις 22 Νοεμβρίου και τον αγώνα με τον Πανιώνιο στα Πηγάδια, θέλει απέναντι στον Ηρακλή η Skoda Ξάνθη.

Ωρα 16:39  Η ομάδα της Ξάνθης που έφτασε πλέον τις 8 αναμετρήσεις χωρίς νίκη(4 ισοπαλίες και 4 ήττες) αναζητά απέναντι στον Ηρακλή το τρίποντο που θα της εξασφαλίσει κατά μεγάλο βαθμό μεγαλύτερη άνεση στη συνέχεια του πρωταθλήματος απομακρύνοντας την απο τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ωρα 16:43 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 16:46 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το<strong> συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά αλλά και λιπαντικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και φυσικά να το προετοιμάσετε για ΚΤΕΟ.

Ωρα 16:49  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα <a href=”http://www.terra-hotel-pelion.com/el/” target=”_blank”>το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “</a><a href=”http://www.terra-hotel-pelion.com/el/” target=”_blank”>Pilio Terra”</a>, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites.

Ωρα 16:52 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και να μπορέσετε σε ευχάριστο χώρο να σχολιάσετε τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα τα αθλητικά δρώμενα.

Ωρα 16:55 Την αναμέτρηση των Πηγαδίων ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Βοσκάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου με βοηθούς τους Καμπούρη(Εύβοιας) και Καλφάκη(Χανίων) με τέταρτο τον Ευαγγέλου(Αθηνών).

Ωρα 16:58  Αγωνιστικά ο προπονητής της Ξανθιώτικης ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Γουάλας που είναι τραυματίας. Πάμε στις συνθέσεις που έγιναν πριν από λίγο γνωστές.

Ωρα 17:01  Η ενδεκάδα  της Ξάνθης: Τσέναμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Νιέτο, Ορφανίδης, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης.

Ωρα 17:03  Η 11άδα του Ηρακλή: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς, Μπαρτολίνι, Βέλλιος, Μπουλούτ.

Ωρα 17:06  Στον πάγκο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι Γκαραβέλης, Τριάδης, Σκούρτης, Φλίσκας, Γούτας, Ντιμιτρόφ, Παπαστεριανός.

Ωρα 17:08  Από τη μεριά του, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στη διάθεσή του και τους Χουάντερσον, Κυριακίδη, Ζαμπάζη, Λουκίνα, Ζιαμπάρη, Τσότρα, Αμαραντίδη.

Ωρα 17:11  Σε δέκα μεταξύ τους παιχνίδια στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα η Ξάνθη έχει μικρό προβάδισμα με 4 νίκες έναντι 3 του Ηρακλή, ενώ 3 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Πέρυσι οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί 27′ Κα

Ωρα 17:14  Ελάχιστος για την σημασία του αγώνα και δεδομένου του καλού καιρού ο κόσμος στο γήπεδο. Στα επίσημα είναι και ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή Σταύρος Παπαθανασάκης.

Ωρα 17:16  Είσοδος των δύο ομάδων και πάμε για το ξεκίνημα.

1‘ Εναρξη του αγώνα

3′  Γκοοοοοολ η Ξάνθη. Σκόρερ ο Νιέτο. Μπήκε στην περιοχή από αριστερά, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Λουσέρο, ο Περνίς προσπάθησε να διώξει με τα πόδια αλλά έστειλε την μπάλα  στα δίχτυα του. Skoda Ξάνθη – Ηρακλής 1-0

7′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για παίκτη του Ηρακλή και το Νίκο Πορτουλίδη.

8′ Σκόραρε και δεύτερο γκολ η Ξάνθη με κεφαλιά του Σολτάνι, όμως το γκολ του Αλγερινού θα ακυρωθεί καθώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

15′ Πολύ καλύτερη η Ξάνθη,που ψάχνει το δεύτερο γκολ.

25′ Έχουν ισορροπήσει οι φιλοξενούμενοι χωρίς όμως να απειλούν την εστία του Τσενάμο.

27′ Καλή προσπάθεια για την Ξάνθη με τον Σολτάνι να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή όμως το σουτ πέρασε άουτ.

32′ Κίτρινη κάρτα στον Ιντζόγλου του Ηρακλή.

34‘ Καλή στιγμή για την Ξάνθη, με τον Περνίς να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Λισγάρα.

41′ Πρώτη φάση στο παιχνίδι για τον Ηρακλή με τον Τσενάμο να μπλοκάρει την κεφαλιά του Μπαρτολίνι.

45′ Τέλος πρώτου μέρους στα Πηγάδια. Skoda Ξάνθη – Ηρακλής 1-0

Ωρα 18:03 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 18:06 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το<strong> συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά αλλά και λιπαντικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και φυσικά να το προετοιμάσετε για ΚΤΕΟ.

Ωρα 18:09  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα <a href=”http://www.terra-hotel-pelion.com/el/” target=”_blank”>το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “</a><a href=”http://www.terra-hotel-pelion.com/el/” target=”_blank”>Pilio Terra”</a>, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites.

Ωρα 18:12 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και να μπορέσετε σε ευχάριστο χώρο να σχολιάσετε τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα τα αθλητικά δρώμενα.

46‘ Έναρξη δευτέρου μέρους στα Πηγάδια.

48′ Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά, με το σουτ του Νιέτο να μπλοκάρει ο Περνίς.

52‘ Φάση διαρκείας στην περιοχή της Ξάνθης, απομακρύνει ο Βασίλακάκης.

55′ Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι για τον Ηρακλή, με τον Κυριακίδη να περνά στο ματς αντί του Πασά.

61′ Καλή στιγμή για τον Ηρακλή που πιέζει ψηλά την Ξάνθη, με τον Κυριακίδη να πιάνει το σουτ και την μπάλα να περνά δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Τσενάμο.

62′ Γκοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Κούρσα του Νιέτο που με την ταχύτητα του ξεπερνά τρείς αντιπάλους πατάει περιοχή και με δυνατό σουτ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνει το 2-0 για τους Ξανθιώτες. Skoda Ξάνθη – Ηρακλής 2-0

63′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Φλίσκα να περνά στο ματς αντί του Βασιλακάκη.

68‘  Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για παίκτη της Ξάνθης, με τον Μανώλη Μπέρτο να βλέπει την κίτρινη του Βοσκάκη.

70‘ Πάμε για αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη, καθώς ο Τσενάμο έδειξε πως δεν μπορεί να συνεχίσει το ματς.

74′ Κίτρινη κάρτα στον Σαραμαντά του Ηρακλή.

76′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Ντιμιτρόφ να περνά στην θέση του κορυφαίου της Ξάνθης στο σημερινό ματς και σκόρερ και των δύο τερμάτων Ντάνιελ Νιέτο.

78′ Όλα καλά έδειξε ο Τσενάμο, που παρότι ένιωθε ενοχλήσεις θα ολοκληρώσει το ματς.

81′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Ηρακλή με Λουκίνα και Ζαμπάζη αντί των Τσιλιανίδη και Μπουλούτ

85′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Ξάνθη με τον Παπαστεριανό να περνά στο ματς αντί του Ορφανίδη.

90‘ Ακόμη τρία λεπτά για το φινάλε, και τη νίκη της Ξάνθης μετά απο οκτώ συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

90+3′ Τέλος αγώνα στα Πηγάδια. Skoda Ξάνθη – Ηρακλής 2-0