ΕΠΣ Ξάνθης: Ορίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου η πρώτη συνάντηση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Στην συνάντηση που το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των δύο ομάδων που θα μετέχουν στον 38ο τελικό του Κυπέλλου Αναγέννηση Θαλασσιάς και Παύλος Μελάς Κουτσού, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης και τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης. Στην σύσκεψη αποφασίστηκε ο μεγάλος τελικός να διεξαχθεί  την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο “Skoda Xanthi Arena” στα Πηγάδια.

Η ώρα έναρξης ορίστηκε για τις 15:30, ενώ νωρίτερα θα υπάρχουν βραβεύσεις απο την Ένωση και απο τα δύο σωματεία. Στην συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα όπως τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και τέθηκαν στο τραπέζι προτάσεις της ΕΠΣ Ξάνθης για τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον αγώνα. Ειδικότερα για το τελευταίο ζήτημα δεν πάρθηκε κάποια απόφαση με τις τρεις πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου οπού και θα υπάρχει εκ νέου συνάντηση.

Τέλος μετά από σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε γηπεδούχο σωματείο αναδείχθηκε ο Παύλος Μελάς Κουτσού ενώ η τιμή εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ 38 ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ