ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο χορταστικό ματς των εννέα γκολ ανάμεσα σε Ρίζια και Άλεξ

Ένα παιχνίδια χωρίς… άμυνες ήταν αυτό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στα Ρίζια ανάμεσα στην τοπική ΠΑΕ και τον Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (Άλεξ), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Συνολικά εννέα τέρματα σημειώθηκαν, τρία για τους γηπεδούχους και έξι για τους φιλοξενούμενους, η υπεροχή των οποίων πάντως δεν αμφισβητήθηκε. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Καλυμνιός που σημείωσε τρία τέρματα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό.

Στο 15′ ήταν ο Κυριακίδης αυτός που έκανε το 0-2, για να μειώσει ο Σαλδής επτά λεπτά αργότερα. Ο mvp Καλυμνιός έδωσε πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στο Άλεξ στο 26′ και διαμόρφωσε έτσι το 1-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι αλεξανδρουπολίτες πέτυχαν άλλα δυο γρήγορα τέρματα, στο 49′ με τον Καλυμνιό και στο 51′ με τον Καλομπρατσίδης, καθαρίζοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Τα Ρίζια μείωσαν εκ νέου  με δύο γκολ στο 79′ από τον Σαλδή και στο 85′ από τον Τσακαλίδης. Μάλιστα, όπως αναφέρει το radioevros, απείλησαν να επιστρέψουν για τα καλά στο παιχνίδι όταν ο Τσακαλίδης ανετράπη μέσα στην περιοχή από αμυντικό του Άλεξ στο 86′ αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης Κεσσούδης έδειξε παίζεται.

Το γκολ του Σεγκέι Αγγελακάκη, που επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από τον τραυματισμό του έπειτα από απουσία σχεδόν τριών μηνών, διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις το τελικό 3-6. Διαιτητής του αγώνα όπως προαναφέρθηκε ο Κεσσούδης με βοηθούς τους Σαββούδη και Τσίκα.

Π.Α.Ε. ΡΙΖΙΩΝ (Καλπακίδης): Οσανλής, Τοκαλατσίδης (78′ Χρηστίδης), Καπουκράνης, Κωστογλούδης, Γεωργίου, Μουτάφης, Τσουκάρης, Τσομπανούδης, Παγωνίδης (45′ Τσακαλίδης), Καστρινός, Σαλδής

Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Κυζιρίδης, Θώδης, Λυπίτκας, Ατματζίδης, Παπανικολάου, Καλυμνιός (63′ Παπαχρήστου), Καλομπρατσίδης, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Κυριακίδης (53′ Αγγελακάκης).