Παίρνει και δεύτερο Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το γερμανικό Κicker

Στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Εθνικής Ελπίδων της Γερμανίας Οδυσσέα Βλαχοδήμου, αδερφού του πρώην παίκτη της Ξάνθης Παναγιώτη που απέκτησε πρόσφατα το τριφύλλι, προχωρά ο Παναθηναϊκός.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα από την Γερμανία και συγκεκριμένα του περιοδικού Kicker. Σε αυτό αναγράφεται ότι ο γκολκίπερ της Στουργκάρδης φεύγει από τον γερμανικό σύλλογο και έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός πορτιέρο τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε τρία ματς στην Μπουντεσλίγκα και προφανέστατα έχει και την ελληνική ιθαγένεια (αν και για την FIFA λογίζεται ως Γερμανός), αν και δεν υπάρχει ζήτημα καθώς ως κοινοτικός δεν εμπίπτει σε οποιονδήποτε περιορισμό στην Ελλάδα.

Ο Βλαχοδήμος προέρχεται από τις ακαδημίες του γερμανικού συλλόγου και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με την δεύτερη ομάδα και είχε την ευκαιρία και σε κάποια ματς να είναι στον πάγκο της πρώτης ομάδας. Φέτος όμως λόγω του τραυματισμού του Λάγκεραντ, έπαιξε σε ορισμένα ματς που χρειάστηκε να ξεκουραστεί ο Τίτον.

Στον Παναθηναϊκό Φύσσας, Βόκολος είχαν άποψη για τον νεαρό κίπερ καθώς τον παρακολουθούσαν εδώ και χρόνια λόγω του ότι επειδή έχει και την ελληνική υπηκοότητα αλλά και την γερμανική θα μπορούσε να παίξει και στις μικρές εθνικές ομάδες.

Φυσικά η έλευση του Βλαχοδήμου δημιουργεί “συμφόρηση” και στους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Ήδη υπάρχουν οι Στιλ, Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος και Κοτσαρης στο ρόστερ οπότε δεν αποκλείεται η απόκτηση Βλαχοδήμου να σημαίνει ότι κάποιος θα αποχωρήσει.