Δηλώσεις Μουστακίδη και παράπονα Ντραγκίεφ για το ματς του Εθνικού με την Λαμία

Την τέταρτη συνεχόμενη νικη του πέτυχε για το πρωτάθλημα της Volley League ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» απέναντι στην ουραγό Λαμία με 3-1 και πλέον κοιτάει περισσότερο προς τα πάνω στρώματα παρά προς τα κάτω.

Ευχαριστημενος (έπειτα από καιρό για αγώνα πρωταθλήματος) εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σάκης Μουστακίδης, ενώ ο Ντραγκίεφ που επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη είχε αρκετά παράπονα για την διαιτησία.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Τηρουμένων των αναλλογιών είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχει η κούραση από τον ευρωπαϊκό αγώνα. Σε συνδυασμό με την απουσία του Φόγιερ η ομάδα δεν έπιασε υψηλούς ρυθμούς απόδοσης αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Ο προπονητής της Λαμίας και παλαιότερα πάιχτης του Εθνικού Πέτιο Ντραγκίεφ δήλωσε: «Μας μένει η πίκρα για την απώλεια τουλάχιστον ένος βαθμού. Έχω παράπονα από τη διαιτησία. Στο φινάλε του 4ου σετ έγιναν δια “πιαστά” που δεν δόθηκαν υπέρ μας. Μας έκοψαν τουλάχιστον έναν βαθμό. Μόλις η Λαμία πάει να πάρει βαθμό της κόβουν το κεφάλι. Δε μας μένει τίποτε άλλο από το να παλέψουμε τα ματς που απομένουν».