Στην Αλεξανδρούπολη οι ομοσπονδιακοί προπονητές Νικοπολίδης, Γκούμας και Πριονάς

Συνάντηση με τον προπονητή της Εθνικής Νεανίδων Αντώνη Πριόνα (παίκτριες κάτω των 19 ετών) είχε ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Θράκης, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος.

Στο πλαίσιο αυτής, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση αναφορικά με την πορεία των ενεργειών για τη διεξαγωγή του Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, ο οποίος συνοδευόταν από τον προπονητή της Εθνικής U21, Aντώνη Νικοπολίδη και τον προπονητή της Εθνικής U19 Γιάννη Γκούμα, εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε την πρόθεσή του να συνδράμει για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Θράκη, στο πλαίσιο και των εργασιών της Σχολής της ΟΥΕΦΑ στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός των νεανίδων Αντώνης Πριόνας είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά και την αθλήτρια του ΑΟ Θράκης Δήμητρα Σεβδαλή (διακρίνεται στη φωτογραφία από το μπλογκ gipedatouevrou, το οποίο σημειώνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση).