LIVE από την Μυτιλήνη: ΑΕΛ Καλλονής – Πανθρακικός 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση ΑΕΛ Καλλονής – Πανθρακικός. Πρόκειται για έναν τελικό για την παραμονή και για τις δύο ομάδες, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Με μεγάλο παιχνίδι για την παραμονή ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής. Στη Λέσβο ο δεύτερος από το τέλος Πανθρακικός δοκιμάζεται στην έδρα της Καλλονής και καλείται να πετύχει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του, για να πλησιάσει προς την σωτηρία.

Ωρα 14:42  Ο Πανθρακικός απέχει πέντε βαθμούς από τον Ατρόμητο που όμως έχει ματς λιγότερο και έξι από την Skoda Ξάνθη και την Βέροια και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να βρεθεί σε απόσταση βολής από αυτές τις ομάδες.

Ωρα 14:44 Όμως και για την Καλλονή του Νίκου Καραγεωργίου, που μόλις την Παρασκευή ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαβάλι που μετέχει και στην αποστολή, ο αγώνας είναι τελικός. Αν ηττηθεί και από τον Πανθρακικό, δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται μια από τις δυο ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Ωρα 14:46  Οι δυο ομάδες έχουν μεταξύ τους διαφορά έξι βαθμών, με τον Πανθρακικό να βρίσκεται στην 15η θέση με 13 πόντους και την Καλλονή ουραγός με μόλις επτά. Ωστόσο τον έναν από αυτούς τον πήρε στον πρώτο γύρο στην Κομοτηνή, στερώντας τον από τους πράσινους.

Ωρα 14:49  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας, σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέ, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας, ενώ ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:51  Επίσης, το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 14:53 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 14:55 Τέλος, να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού τον ραδιοφωνικό σταθμό «Hit FM» με την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά και απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης κάθε Σάββατο (μπορείτε να τις ακούστε και αυτήν την ώρα) καθώς και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο.

Ωρα 14:59 Πάμε γρήγορα σε συνθέσεις γιατί οι ομάδες εισέρχονται στο γήπεδο. Για την Καλλονή: Δαύκου, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι, Μανούσος, Γεωργίου, Κάρλσον. Για τον Πανθρακικό ξεκινούν οι Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντιγκινί, Λαδάκης, Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Ιγκόρ

1′  Έναρξη στο παιχνίδι!

3′ Διαιτητής του ματς ο Ανδρέας Παππάς, με βοηθούς τη Χρυσούλα Κουρομπύλια και τον Ιορδάνη Απτόσογλου. Τέταρτος διαιτητής ο Άγγελος Ευαγγέλλου.

6′ Μικροευκαιρία για τον Πανθρακικό που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όταν ο Ντιγκινί δεν γύρισε σωστά την μπάλα, κέρδισε όμως το κόρνερ.

10′ Επειδή δεν το αναφέραμε πριν, αναπληρωματικοί για τους Θρακιώτες είναι οι Πασχαλάκης, Χρήστου, Μουδούρογλου, Φερνάντεθ, Ηλιάδης και οι νεομεταγραφέντες Πεταυράκης, Τσιάρας.

15′ Συμπληρώσαμε ένα τέταρτο στο παιχνίδι, χωρίς κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής.

21′ Σουτ του Μπουγαΐδη αλλα διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί της καλλονής

28′ Σουτ του Μάρτινς στην αγκαλιά του Δαύκου, που πριν απο 20 περιπου χρονια ο πατέρας του μετά απο μεγάλη καριερα κρέμασε τα γάντια του στην Δόξα Υφαντών.

35′ Ανεβαίνει η Καλλονή που παίρνει τον χώρο του κέντρου.

39′ Ευκαιρία για την Καλλονή με κεφαλια του Κάρλσον.

44′ Χτύπησε ο Μπουγαίδης που δείχνει να πονάει αλλά δεν γίνεται αλλαγή. Θα σφίξει τα δόντια μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

45′ Τέλος ημιχρόνου. Μετά από ένα κακό παιχνίδι οι δυο ομάδες είναι στο μηδεν, αποτέλεσμα καταδικαστικό και για τους δυο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Καλλονή-Πανθρακικός 0-0

Ωρα 15:51 Θυμίζουμε ότι χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Δείτε εικόνες από το νέο κατάστημα της Κομοτηνής με ένα κλικ ΕΔΩ.

 width=Ωρα 15:53  Δείτε δεξιά την στατιστική εικόνα του πρώτου μέρους όπως καταγράφτηκε από την κάρτα της μετάδοσης της Nova

Ωρα 15:55  Επίσης, το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:58 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:01 Τέλος, να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού τον ραδιοφωνικό σταθμό «Hit FM» με την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά και απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης κάθε Σάββατο (μπορείτε να τις ακούσετε και αυτήν την ώρα που τα ματς και στην Α1 και Α2 ΕΠΣ Θράκης είναι στο ημίχρονο) καθώς και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο.

Ωρα 16:03  Πάμε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

46′ Στα αποδυτήρια έμεινε ο Μπουγαΐδης που δεν μπόρεσε να συνεχίσει και  τη θέση του θα πάρει ο  Πεταυράκης, στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Πανθρακικού. Ο Ποτουρίδης θα πέρασει στα στόπερ και ο Πεταυράκης αριστερά.

48′ Καλή στιγμή για την Καλλονή με τον Μανούσο, αλλά διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί. Μπήκε δυνατά η ομάδα του νίκου Καραγεωργίου.

50′ Ευκαιρία  πάλι για την Καλλονή, αλλά ο Μεχία διώχνει προ του Μανούσου.

53′ Γκολ για την Καλλονή. Σκόρερ ο νεομεταγραφέντας Λούκας Φαβάλι με κεφαλιά  ψαράκι από σέντρα του Τσαμπούρη. Καλλονή-Πανθρακικός 1-0.

55′ Κίτρινη κάρτα στον Πεταυράκη για σκληρό μαρκάρισμα

57΄Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό, στη θέση του Μάρτινς ο Βάλτερ.

65′ Ο Ποτουρίδης διώχνει προ του απειλητικού Κάρλσον. Κακός ο Πανθρακικός.

69′ Αλλαγή για την Καλλονή μέσα ο Μάρκοβιτς, έξω ο Κάρλσον.

72′ Μόνος ο Μπαικαρα αστοχεί με κεφαλιά απο κοντά.

74′ Φάση διαρκείας στα καρέ της Καλλονής, πρώτα ο Μεχία και μετά ο Ντιγκινί δεν καταφέρνουν να νικήσουν τον Δαύκο.

75′ Σύρραξη μετά από  μαρκάρισμα του Ποτουρίδη στον Μανούσο, με τον αμυντικό του Πανθρακικού να παίρνει την κίτρινη κάρτα.

76′ Ο Σπυρόπουλος στη θέση του σκόρερ Φαβάλι, στην δεύτερη αλλαγή του Καραγεωργίου.

79′ Τρίτη αλλαγή για τον Πανθρακικό, ο Λαδάκης δίνει την θέση του στον Ηλιάδη.

81′ Καλή ευκαιρία με τον Γεωργίου που αστοχεί για την Καλλονή, μετά από πάσα του δραστήριου Μανούσου.

85′ Γκολ για την Καλλονή. Σκόρερ ο Αναστασιάδης με κεφαλιά από σεντρα του Μανούσου. Καλλονή-Πανθρακικός 2-0.

88′ Τελευταία αλλαγή για τον Καραγεωργίου που φαίνεται να παίρνει την πρώτη του νίκη για το πρωτάθλημα με την νέα του ομάδα . Στη θέση του τραυματία Μανούσου περνά ο Ούκα.

90+1′ Σουτ του Ντιγκινί μπλοκάρει δύσκολα ο Δαύκος. Όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει.

90+3′ Τέλος αγώνα. Μετά από ένα κακό παιχνίδι για τον Πανθρακικό, η Καλλονη επικράτησε των Κομοτηναίων και μάλλον βαζει ταφοπλακα στα όνειρά τους για παραμονή, παροσύροντάς τους στην Β’ Εθνική. Τελικό αποτέλεσμα  Καλλονή-Πανθρακικός 2-0

 width=Ωρα 16:56  Δείτε δεξιά την στατιστική εικόνα του αγώνα όπως καταγράφτηκε από την κάρτα της μετάδοσης της Nova

Ωρα 16:59 Ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού τον ραδιοφωνικό σταθμό «Hit FM» με την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά και απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης κάθε Σάββατο (τώρα ολοκληρώνεται η σημερινή εκπομπή) καθώς και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο.

Ωρα 17:02  Επίσης, το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:05 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσέφερε  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:08 Θυμίζουμε ότι χορηγός της μετάδοσης ήταν και η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee-Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Δείτε εικόνες από το νέο κατάστημα της Κομοτηνής με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:10  Πλέον έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ρεπορτάζ από την Μυτιλίνη και το ThrakiSportS είναι στις επάλξεις και θα καταγράψει όλες τις εξελίξεις, μετά από αυτό το αρνητικό για την ομάδα του Πανθρακικού αποτέλεσμα, μαζί φυσικά με όλη την υπόλοιπη αθλητική επικαιρότητα. Άλλες τρεις μεταδόσεις έχουν προγραμματιστεί για απόψε, ανάμεσά τους και το Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός που ξεκινά σε δύο ώρες και κάτι. Μείνετε στο ThrakiSportS…