Αίσθηση από (συγχαρητήριο) δελτίο Τύπου του Δήμου Ξάνθης για την… «Skoda Xanthi»

Αίσθηση προκάλεσε ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Ξάνθης με το οποίο συγχαίρει και ευχαριστεί την Skoda Ξάνθη και την διοίκησή της για την… παρουσία της, αλλά και την προσφορά της στην πόλη και την τοπική κοινωνία.

Ποτέ δεν είναι κακό να εκδίδονται τέτοιες ανακοινώσεις, αλλά αυτό βασικά που προκάλεσε αίσθηση είναι ο χρόνος που αυτό συνέβη, χωρίς (εμφανώς τουλάχιστον) κάποια αφορμή για να εκδοθεί στην τωρινή χρονική συγκυρία.

Η Ξάνθη βρίσκεται 27 χρόνια στην Α’ Εθνική, έπαιξε πέρυσι τελικό στο Κύπελλο Ελλάδος ενώ εδώ και τρεις μήνες προβάλει το γνωστό διαφημιστικό σποτ του Σαλέ που ουσιαστικά αποτελεί διαφήμιση της πόλης της Ξάνθης, οπότε αρκετοί απόρησαν με την σκοπιμότητα της ανακοίνωσης.

Ίσως ο Δήμος Ξάνθης θέλησε με τον τρόπο αυτό να δηλώσει κοντά στην ομάδα όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, όπως συμβαίνει φέτος που τα αποτελέσματα που έχει σημειώσει η ομάδα της Skoda δεν είναι και τα προσδοκώμενα.

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ξάνθης για την «Skoda Xanthi» (με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά) έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Skoda Xanthi, μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου, με μια ζηλευτή αγωνιστική πορεία ετών στα αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας κοσμεί με την πολυετή παρουσία της το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ταυτόχρονα, με την συμμετοχή της στην Super League προβάλει την Ξάνθη ποικιλοτρόπως τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, η ΠΑΕ Skoda Xanthi μέσω των τηλεοπτικών spot προβάλει όχι μόνο την ομάδα και τις εγκαταστάσεις της, αλλά πρωτίστως την Ξάνθη μας, δίνοντας μέσα από τα τηλεοπτικά spot μικρές γεύσεις από την Παλιά Πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει την Διοίκηση της ΠΑΕ Skoda Xanthi, τόσο για την παρουσία της ομάδας, όσο και για την προσφορά της στην Ξάνθη και στην τοπική κοινωνία.