Εκτίει με Ξάνθη ο Μιλιβόγεβιτς, απών για Ολυμπιακό και ο Καμπιάσο

Στο ματς του Σαββάτου (23/1) με την Ξάνθη θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής ο Μιλιβόγεβιτς, ματς στο οποίο είναι εκτός και ο τραυματίας Καμπιάσο.

Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, γεγονός που μεταφράζεται στην ποινή μιας αγωνιστικής.

Την οποία, όπως αποφάσισαν οι Πειραιώτες, θα εκτίσει ο Σέρβος μέσος στην αναμέτρηση του Σαββάτου (23/1, 19:30) κόντρα στην Skoda Ξάνθη, για την 19η αγωνιστική της Super League.

Στο ματς του Φαλήρου, ωστόσο, ο Μάρκο Σίλβα δεν θα έχει διαθέσιμο ούτε τον Εστέμπαν Καμπιάσο, λόγω του γνωστού τραυματισμού του.

Ο Αργεντίνος ουσιαστικά  κάνει προσπάθεια για να είναι έτοιμος στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Άντερλεχτ και αποκλείεται εξ ορισμού από το ματς με την Ξάνθη.

Με τους Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο εκτός μάχης λοιπόν, αυτός που είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία -μια ακόμη- δεν είναι άλλος από τον Σάσα Ζντιέλαρ, όπως σχολιάζει το Sport24.

Ο 20χρονος κεντρικός μέσος έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του όλο αυτό το διάστημα. Τόσο με την παρουσία του στις προπονήσεις, όσο και με τις εμφανίσεις του στο Κύπελλο αλλά και την εν γένει συμπεριφορά του.

Έτσι λοιπόν ο Ζντιέλαρ μαζί με τον Κασάμι είναι εξαιρετικά πιθανό να συνθέσουν το δίδυμο του άξονα της μεσαίας γραμμής απέναντι στην Ξάνθη, εκτός και αν ο Σίλβα έχει στο νου κάποια αλλαγή διάταξης ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα. Διαφορετικά ο Σέρβος με τον Ελβετό θα βρεθούν στο βασικό σχήμα.