Οι δηλώσεις Ελευθερόπουλου για την ατυχία αλλά και την οικονομική θηλειά που «πνίγει» τον Πανθρακικό

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν μετουσίωσαν σε γκολ καμία ευκαιρία, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά την λευκή ισοπαλία που παραχώρισε ο Πανθρακικός στον Παναιτωλικό, με την οποία ψαλιδίστηκαν και άλλο οι ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

«Από τον σημερινό αγώνα κρατάμε την εμφάνιση κρατάμε. Επιβληθήκαμε στο γήπεδο. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας εδώ και καιρό. Είχαμε έντεκα τελικές προσπάθειες ενώ ο αντίπαλος μόλις μία και αυτήν στο τέλος. Χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται από παίκτες που έχουν το γκολ. Μόνο υπερήφανος μπορείς να είσαι για τους παίκτες σου. Οι αντίπαλλοι δεν φάνηκαν αν και έχουν επιθετικούς υψηλού επιπέδου. Δυστυχώς όποτε δικαιούμαστε να κερδίσουμε, δεν κερδίζουμε. Αντιθέτως, όποτε δικαιούμαστε να χάσουμε, χάνουμε…», ήταν τα πρώτα λόγια του Ελευθερόπουλου.

Ο ίδιος είπε ότι η ομάδα παίζει σε υψηλό επίπεδο με το υλικό που διαθέτει. «Οι περισσότερες ομάδες δυναμώνουν, εμείς δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. μας δείγαν ο Σεμπα και ο Σοφι, ειδικά η τελευταία είναι μεγάλη απώλεια για εμάς. Ο καθένας θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε αυτό που μέχρι πρόσφατα ήταν δύσκολο αλλά δεν είναι αδύνατο».

Σε σχέση με την πιθανή ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, ο κόουτς του Πανθρακικύ δεν κρύφτηκε και ουσιαστικά αποκάλυψε ότι το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι ελκυστικός σαν προορισμός ο Πανθρακικός, στερεί τον ερχομό των παικτών που επιθυμεί, πέρα φυσικά από τον περιορισμό που έτσι κι αλλιώς υπάρχει στις μεταγραφές λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας της Κομοτηνής.

«Δεν είναι μόνο το θέμα ότι δεν μπορούμε να πάρουμε, αλλά και δυο τρεις περιπτώσεις που επιθυμούσαμε, δεν θέλουν να έρθουν. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κανερός παιδιού που ενδεχομένως του αρέσει η Αθήνα και προτιμά να είναι τέταρτη επιλογή στην θέση του, αντί να έρθει σε εμάς και να είναι βασικός. επίσης, δεν μπορώ να μπω στην τσέπη της διοίκησης. Καταλαβαίνω ότι με μεγάλο κόπο προσπαθεί να εξισορροπήσει τα πράγματα. Καλό θα ήταν αφού δεν μπορούμε να πάρουμε, τουλάχιστον να μέναμε ίδιοι. Με τα έργαλεία που έχω, θα πορευτώ», είπε ακόμα ο Ελευθερόπουλος.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν μου είπε κανείς όταν ήρθα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε δέκα μεταγραφές, θα ευχόμουνα όμως να μέναμε οι ίδιοι και να είχαμε δυο τρεις προσθήκες. Έχουμε προσπαθήσει κάποιες περιπτώσεις. Άλλοι δεν θέλουν να έρθουν γιατί προτιμούν την Αθήνα, αλλοι ζητούν χρήματα που και για εμένα δεν είναι λογικά. Εχουμε τοπν Σταύρο (Πεταυτάκη) που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λόγω ενός προβλήματος. Δυο παίκτες χρειαζόμασταν και να μην φυγει κανένας. Καλό θα ήταν να τους είχαμε από τέλη δεκέμβρη, να κάναν προπονήσεις. Τις θέσεις που ψάχνουμε να καλύψουμε τις γνωρίζει ο πρόεδρος. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε πλέον καινούριο χώρο, δεν έχουμε άλλο όπλο».

Σε σχέση με τος παίκτες που έφυγαν, σχολίασε: «Καταρχήν, να αδράξω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω Σερφά και Σέτι που έφυγαν. Έδειξαν ότι είναι άριστοι επαγγελματίες». Σε πηγαδάκια ουσιαστικά εξήγησε ότι αυτή η φυγή δεν έγινε γιατί ο ίδιος δεν τους ήθελε στην ομάδα αλλά γιατί ουσιαστικά ο σύλλογος δεν άντεχε τα βαριά τους συμβόλαια και αυτοί δέχθηκαν να τα λύσουν, βρίσκοντας άλλες οικονομικές προτάσεις, τονίζοντας πάντως ότι με τον τρόπο αυτόν και οι ίδιοι πρόσφεραν βοήθεια στην ομάδα.

«Με αυτούς που έχουμε με αυτούς θα πορευτούμε, σε κάθε περίπτωση θα παλέψουμε», καταλήγει ο προπονητής των Κομοτηναίων που προσθέτει ότι αυτό που μέχρι πρόσφατα φαινόταν ακατόρθωτο, παραμένει δύσκολο μεν αλλά όχι ανέφικτο….