ΕΠΣ ‘Εβρου: «Τίτλοι τέλους» για τον περσινό πρωταθλητή ΟΦΙ Ισαακίου που αποχωρεί από το πρωτάθλημα

Πέρυσι η ομάδα του ΟΦΙ Ισαακίου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον όμιλό της στην Β’ Κατηγορία και ανέβηκε πανηγυρικά στα μεγάλα σαλόνια του νομαρχιακού πρωταθλήματος. Ωστόσο τα έξοδα που συνεπάγεται η διεξαγωγή της Α’ Κατηγορίας σε έναν ενιαίο όμιλο, οδήγησαν τους ιθύνοντες της ομάδας να λάβουν την απόφαση του… αυτοϋποβιβασμού του συλλόγου, που επέστρεψε στην Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Το πρωτάθλημα το ξεκίνησε λοιπόν στην ίδια κατηγορία στην οποία μετείχε και πέρυσι, αλλά τα (οικονομικά κυρίως) προβλήματα δεν εξέλειψαν. Έτσι λοιπόν, αφού έχει διεξαχθεί ένας γύρος που βρήκε την ομάδα στην 9η θέση μεταξύ 11 συλλόγων, τρίτη από το τέλος δηλαδή με 12 βαθμούς, ελήφθη η απόφαση ο ΟΦΙ Ισαακίου να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να μην συμμετάσχει στον δεύτερο γύρο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, δεν θα οριστούν οι αγώνες του Ισαακίου στον δεύτερο γύρο του β’ ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου και έτσι θα υπάρχει κάθε αγωνιστική και δεύτερη ομάδα με ρεπό, που θα κερδίζει στα χαρτιά με 3-0, αρχής γενομένης από το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, αφού το προσεχές 17-18/1 που θα έχουμε την πρεμιέρα του β’ γύρου η συγκεκριμένη ομάδα είχα το προγραμματισμένο της ρεπό.

Την είδηση για αποχώρηση του ΟΦΙ Ισαακίου από το πρωτάθλημα ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος μέσα από την σελίδα του στο facebook. Η αναρτηση αναφέρει τα εξής:

“ΤΊΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ” Και όπως ολοι λένε… όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας ή απόφαση, πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Μια ομάδα που μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα καταφερε πολλά. Υπήρξαν όμορφες στιγμές, όπως χαράς και λύπης και για αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους όλα αυτά τα χρόνια βοήθησανε με τρόπο τους ώστε η ομάδα να γίνει μια από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία της και ένα συγνώμη που δεν καταφέραμε να το συνεχίσουμε αυτή την πορεία .. Ελπίζουμε να βρεθούν άνθρωποι στο μέλλον οι οποίοι θα ξανά πάρουν στα χέρια τους τα ινία της ομάδος και να την φτάσουν εκεί που της αξίζει.