Ένας ξεχωριστός «εμφύλιος» στην οικογένεια Σταυρόπουλου! Ο πατέρας απέναντι στον γιο σε… Κρητικό έδαφος

Την Τετάρτη έχουμε την κλήρωση για την τρίτη αγωνιστική τς β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με την συμμετοχή και της ΑΕ Κομοτηνής, όμως ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Λίντο του Ηρακλείου την Κυριακή στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της β΄ φάσης του Κυπέλλου είχε ιδιαίτερη αξία για μια οικογένεια από την Ορεστιάδα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της οικογένειας, πατέρας και γιος Σταυρόπουλοι ήρθαν αντιμέτωποι στο τάραφλεξ και μάλιστα σε νοκ άουτ ματς! Από την μία ο Γιώργος Σταυρόπουλος, πρώην προπονητής του ΑΟ Ορεστιάδας, σαν προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου το οποίο  αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία! Από την άλλη ο γιος του Δημήτρης Σταυρόπουλος, μόλις 14 ετών (αλλά παρόλα αυτά ύψους 1,85), ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος στην Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου, ομάδα Β΄εθνικής (έχει πάει εκεί ως δανεικός από τον Α.Ο.Ορεστιάδας).

Την όμορφη ιστορία ανακάλυψε ο Δημήτρης Μηλίκας στο radioevros. Για την ιστορία, μπορεί ο νέος να ήταν ωραίος, καθώς είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι με την φανέλα της ΓΕΗ, ωστόσο ο παλιός είναι αλλιώς και πήρε την νίκη-πρόκριση με 3-1 σετ! Αμφότεροι έστειλαν τις ευχές τους στην πόλη της Ορεστιάδας, τους φίλους τους και γενικά τους φιλάθλους του βόλεϊ, με τον Δημήτρη να εστιάζει ιδιαίτερα στους συμπαίκτες αλλά και τους προπονητές  του στα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Ορεστιάδας.