Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα του Έβρου Σουφλίου με την Καβάλα

Με το αριστερό ξεκίνησε το 2016 για τον Έβρο Σουφλίου ο οποίος ηττήθηκε 1-3 στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” από την δυνατή τελευταία Καβάλα και παρέμεινε τελευταίος στο πρωτάθλημα και μακριά από την σωτηρία.

Ο ΑΟ Καβάλας καθάρισε το παιχνίδι από το πρωτο τέταρτο του αγώνα όταν προηγήθηκε με 0-2 εκμεταλλευομενος τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και την έλλειψη προπονήσεων στην 20ημερη διακοπή λόγω της κακοκαιρίας. Στη συνέχεια βελτιώθηκε, μέιωσε σε 1-2, προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλα λίγο πριν το τέλος, το γκολ που πέτυχε ο Χάρης Παππάς έβαλε ταφόπλακα στις οποιδήποτε βλέψεις του.

Στο 3′ ο Μπινόπουλος επεμβαίνει σωτήρια σε σουτ του Δουμάνη, στο 7’ όμως ο Πτηνόπουλος με σουτ έκανε το 0-1. Πολύ γρήγορα έγινε το 0-2 στο 13’ όταν σε σέντρα του Μπαντάνη ο Μπρατσιάνι με κεφαλια διπλασίασε τα τέρματα. Στο 30’ μεγαλη ευκαιρια για το Σουφλί, όταν ο Χιζανασβίλι σουταρε από καλή θεση, ο Αθανασίου έδιωξε την μπαλα και στην επαναφορά το νέο σουτ από τον Εφραιμίδη βρήκε τα σώματα αμυντικών της Καβάλας. Στο 41’ Ο Λειβαδιώτης με σουτ μείωσε σε 1-2 για τον Έβρο που μπήκε με καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια, αν και στο 44’ ο Μπρατσιάνι της Καβάλας δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα από κοντα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Έβρος πατούσε καλύτερα, στο 66’ είχε δυνατό σουτ με τον Εφραιμίδη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Στο 78’ ο Παππάς μόνος δεν μπορεί να νικήσει τον εξαιρετικό Μπινόπουλο. Ο Ζιγκερίδης στο 82′ χάνει καλή ευκαιρία για την ισοφάριση και λίγο αργότερα στο 85΄ο Παππάς με σουτ μέσα από την περιοχή θα πραγματοποιήσει το τελικό 1-3.

Διαιτήτευσαν οι Δρακίδης, Σαμουρκασίδης, Καρακασίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Λίτσιος, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ, Εφραιμίδης, Μερτίκας. Χιζανασβίλι (68’ Ναθαναηλίδης), Ζιγκερίδης.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Γουνελάς): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπαντάνης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης (85` Δελής), Παπαδόπουλος Γρ. (68’ Παππάς), Μπρατσιάνι (64’ Ασημάκης).