Πρωτοφανής κατηγορία Τσιπίδη κατά Μουστακίδη ότι «φόρτωσε τον Εθνικό με παλτό για να πάρει… μίζα»

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία κατά του προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Μουστακίδη προχώρησε ο εμφανιζόμενος μέχρι πριν μερικούς μήνες ως «μέγας χορηγός» της ομάδας Απόστολος Τσιπίδης, αναδημοσιεύοντας από το προσωπικό του προφίλ στο facebook το ρεπορτάζ του ThrakiSportS για τον βραζιλιάνο ακραίο που δοκιμάζεται σε αντικατάσταση του Σούλιαγιτς.

tsipidis-facebook-giamoustakidiΣυγκεκριμένα, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ, σχολιάζοντας την σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας μας σχετικά με τις κινήσεις που γίνονται για την ανεύρεση αντικαταστάτη του Σούλιαγιτς: «Δέκα μέρες πριν έρθει ο Σέρβος στον εθνικό υπάρχει ανάρτηση μου ότι έρχεται τραυματίας και μαλιστα πολύ… Και ενημερώθηκε το λαμογιο…οβκοουτς αλλά για να πάρει τη μίζα τον έφερε και φόρτωσε την ομαδα με παλτό και τοσα χρηματα. Ελλάδα.».

Η καταγγελία είναι αρκετά σοβαρή, καθώς γίνεται επώνυμα και μάλιστα από έναν άνθρωπο στο όνομα του οποίου έπιναν νερό οι πάντες στον Εθνικό πριν από μερικούς μήνες. Ο Τσιπίδης είχε παρουσιαστεί ως ο μέγας χορηγός του Εθνικού, χάρη στον οποίο θα έλυνε το οικονομικό της πρόβλημα η ομάδα του Έβρου. Μάλιστα είχε εκδοθεί και σχετική (αν και ολίγον… ανορθόγραφη) ανακοίνωση.

«Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί ολόθερμα τον Απόστολο Τσιπίδη για την θετική του ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξή του, με την οικονομική συμβολή του, σε μία πραγματικά δύσκολη οικονομικά περίοδο για την ομάδα μας. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε η συνεργασία του κυρίου Τσιπίδη να εξεληχθεί μελλοντικά σε όλα τα επίπεδα με την ομάδα μας», ανάφερε ανακοίνωση της 26ης Μαρτίου.

Λίγες μέρες μετά, έβγαινε δημόσια ο ίδιος ο Σάκης Μουστακίδης και με δήλωση που διανεμήθηκε μέσω του ΤΑΑ Εθνικός ανέφερε: «Μέσα σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο για την ομάδα, ο Απόστολος Τσιπίδης επέδειξε πως θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει και τον ευχαριστώ γι αυτό».  Μάλιστα, προφανώς σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό του, το ΤΑΑ Εθνικός επέλεξε τον Τσιπίδη να παραδώσει στον Ιβάν Μίχαλι το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής που είχε αποστείλει η Volley League.

Τελικά το φλερτ του Τσιπίδη με τον Εθνικό δεν κατέληξε σε γάμο, με τον υποψήφιο επενδυτή να τερματίζει τις διαπραγματεύσεις κατηγορώντας την τότε διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού για κωλυσιεργία και διαρκή καθυστέρηση παράδοσης των στοιχείων για τα χρέη του συλλόγου, που είχαν ζητηθεί από την πλευρά Τσιπίδη πριν προχωρήσει στην ανάληψη της συνολικής ευθύνης της ομάδας.

Από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης επισήμως ποτέ δεν υπήρξαν αρνητικά σχόλια για τον Απόστολο Τσιπίδη, ακόμα και τώρα που έχουν περάσει κάμποσες ώρες από την στιγμή που ο περίφημος «μέγας χορηγός» προχώρησε επώνυμα και μάλιστα δημόσια σε αυτές τις καταγγελίες σε βάρος του κόουτς της ομάδας, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς περί “λαμόγιου” και πρωτοφανείς κατηγορίες για “μίζα” από την μεταγραφή του Σούλιαγιτς στον σύλλογο….

tsipidis-facebook-giamoustakidi