Oι διαιτητές στους αγώνες κυπέλλου ΓΕΑ – ΑΕ Κομοτηνής και Νέα Βύσσα – Ναύαρχος Βότσης

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πέρα από το πρόγραμμα και τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα νοκ άουτ παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου μετέχουν στις γυναίκες η Νέα Βύσσα που απέκλεισε την Νίκη Αλεξανδρούπολης και στους άνδρες οι ΓΕ Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής που θα κοντραριστούν μεταξύ τους, επίσης το απόγευμα της Τετάρτης.

Για τις γυναίκες έχουμε την 3η αγωνιστικής της Β φάσης του Κυπέλλου με τον ΑΟ Νέας Βύσσας να υποδέχεται τον ΑΠΣ Βότησ, σε αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα και θα διευθύνουν οι Τσεπκινλής και Σταματόπουλος.

Την ίδια μέρα, αλλά μια ώρα μετά, διεξάγεται στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης το ΓΕΑ – ΑΕΚ με την αναμέτρηση στο θρακιώτικο ντέρμπι να διευθύνουν οι Παπαχρήστου και Μαρκάτσας.

Πάντως, αίσθηση προκαλεί ότι ορίστηκαν αγώνες και για το προσεχές Σαββατοκύριακο ή ακόμα και για τις 13 Ιανουαρίου (Φοίβος Μελισσίων – ΔΑΣ Δραπετσώνας, Ροδίων Άθλησιας – ΑΟ Μυτιλήνης, ΓΑΣ Ευκαρπίας – ΧΑΝΘ και στις 13/1 Νίκη Αιγινίου – Μακεδονικός) ενώ δεν επετράπη κάτι τέτοιο σε ΓΕ Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής, αν και ζητήθηκε κάτι τέτοιο με κοινό αίτημα των δυο ομάδων από την ΕΟΠΕ.