Τα likes ανέδειξαν τις τρεις ομορφότερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της Κομοτηνής

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι έμποροι της Κομοτηνής κλήθηκαν να βάλουν μεράκι και φαντασία στη διακόσμηση της χριστουγεννιάτικης βιτρίνας. Όχι μόνο, για να προσελκύσουν περισσότερους καταναλωτές στα καταστήματά τους, αλλά και για να διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα από τα βραβεία του σχετικού χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού.

Η φετινή καινοτομία, που εφήρμοσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, ήταν η διενέργεια του διαγωνισμού μέσω του διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα μέσω του facebook. Οι χρήστες-καταναλωτές «ψήφιζαν» τις ομορφότερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες, κάνοντας like στις οικείες φωτογραφίες, που είχαν αναρτηθεί.

Μετά από το πέρας του διαγωνισμού, ο Εμπορικός Σύλλογος, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής στην κεντρική πλατεία, απένειμε τα τρία πρώτα βραβεία στα ισάριθμα καταστήματα, των οποίων οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες έκλεψαν τις εντυπώσεις και συγκεντρώσαν τις περισσότερες διαδικτυακές ψήφους του κοινού.

Την πρωτιά στον διαγωνισμό κατέκτησαν τα «Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης», ενώ ακολούθησαν τα καταστήματα «Δια χειρός Μαντενίδη» και «ΜΟΥΟ», που κατέλαβαν την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

 

Πηγή: http://www.paratiritis-news.gr/