Οι δηλώσεις της Νόρας Δράκου για την προετοιμασία της στην Αλεξανδρούπολη και οι εντυπώσεις της από το κολυμβητήριο

Στην Αλεξανδρούπολη, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται απο την Παρασκευή η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κολύμβησης Νόρα Δράκου. Η Πατρινή κολυμβήτρια τις μέρες αυτές των εορτών, πραγματοποιεί δεκαήμερο camp προετοιμασίας στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Λονδίνου και της Ολυμπιάδας του Ρίο. Χριστούγεννα και Πάσχα που για τους περισσότερους είναι μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, για τους κολυμβητές είναι μια ιδιαίτερη επίπονη περίοδος που περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, μαζί με τον προπονητή της Γιώργο Λεκάκη, όπου θα παραμείνει έως την Τρίτη 29 Δεκέμβρη.

Η 23χρονη Ελληνίδα Πρωταθλήτρια ξέκλεψε λίγο απ τον χρόνο της, για να μιλήσει σε μια εφ’ όλης της ύλης  συνέντευξη στον Βλαδίμηρο Αρζίδη για λογαριασμό της  εκπομπή Πάμε Γήπεδο και την Δέλτα Τηλεόραση. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό Δελτίο της Δέλτα Τηλεόρασης, η Νόρα αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν 2,5 χρόνια, όταν αναγκάστηκε να μείνει για μεγάλο διάστημα στα «πιτς» λόγω τραυματισμού, το ηχηρό come back που πραγματοποίησε στο Παγκόσμιο του Καζάν, το οποίο είναι μόνο το εφαλτήριο της επιστροφής της, αφού όπως δήλωσε στόχοι πλέον είναι το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκού του Λονδίνου και η διάκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο.

Η Ελληνίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο της κολύμβησης στην Ελλάδα, αλλά και στους μακροπρόθεσμους στόχους της. Παράλληλα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίστηκε εντυπωσιασμένη απ το κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης το οποίο κατέταξε στα 5 καλύτερα της Ελλάδας, αλλά εξέφρασε παράλληλα την πικρία της για το γεγονός πως το νέο κολυμβητήριο στερείται βοηθητικής πισίνας και ηλεκτρονικού χρονομέτρου, με αποτέλεσμα να «χάνει»σημαντικές διοργανώσεις.

Ολοκληρή η συνέντευξη θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 22:00 στην Αθλητική εκπομπή “Πάμε Γήπεδο” της Δέλτα Τηλεόρασης.