Ρεβεγιόν στο… ΣΕΦ για τα αδέρφια Λεμονίδη παρέα με τον θρυλικό Παναγιώτη Γκολάντα

Στην Αθήνα βρίσκεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Νεοκλής Λεμονίδης και με την ευκαιρία της παρουσίας του στην πρωτεύουσα, δεν έχασε την ευκαιρία το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων να δει το μεγάλο ντέρμπι της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη ().

Έτσι λοιπόν, ο πρώην προπονητής του ΓΑΣ και της Ξάνθης βρέθηκε απόγευμα Πέμπτης, παραμονής των Χριστουγέννων, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παρέα φυσικά με τον αδερφό του Στέφανο, γνωστό δημοσιογράφο στην Αθήνα που μπορεί οι πιο πολλοί να τον γνωρίζουν από τα ρεπορτάζ και τα άρθρα του για το βόλεϊ και εσχάτως για το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού, ωστόσο όσοι τον γνωρίζουν από παλιά, ξέρουν την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για το μπάσκετ από πολύ μικρή ηλικία.

Στην παρέα όμως προστέθηκε και μια θρυλική μορφή των ελληνικών γηπέδων, που επίσης είναι προπονητής όπως και ο Νεοκλής Λεμονίδης: ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Γκολάντας, ο οποίος πέρασε ένα μέρος της πολυετούς καριέρας του και στον ΓΑΣ Κομοτηνή έχοντας  πέρα από τις αναμνήσεις κρατήσει και ισχυρές φιλίες στην πρωτεύουσα της Ροδόπης.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Νεοκλής Λεμονίδης δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβασε μια “σελφι”, όπως απαιτεί η μόδα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Basket League για το 2015, για τρία δεκάλεπτα το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη εξελίχθηκε σε ντέρμπι αλλά οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στην 4η περίοδο στην οποία και “καθάρισαν” χάρη σε νέα μεγάλη εμφάνιση του Σπανούλη, νικώντας πάντως πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το 76-64.