Γ’ Εθνική: Πήρε Αβογιάν από τον Έβρο Σουφλίου στον Νέστο ο Χρυσοστομίδης

Παίκτης του Νέστου Χρυσούπολης είναι ο Κάρεν Αβογιάν, που αγωνίζονταν τα τελευταία δύο χρόνια στον Έβρο Σουφλίου, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του νομού Καβάλας.

Ο 29χρονος αρμένος αμυντικός μέσος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, ενώ η κακή πορεία του Έβρου και η πρόταση από τη διοίκηση του Νέστου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα τον έφερε στην ομάδα της Καβαλας.

Ο σερραίος προπονητής του Νέστου Μπάμπης Χρυσοστομίδης ξέρει καλά τον Αβογιάν από την κοινή τους θητεία στην αρχή της χρονιάς στο Σουφλί. Ο Αβογιαν έρχεται να καλύψει ένα κενό στη μεσαία γραμμή, που άφησε ο τραυματισμός του Χασάνογλου, ενώ μετά τους Βλάχο, Τζοσκούν Κιοσέ και τον 29χρονο χαφ, η διοίκηση της ομάδας της Χρυσούπολης αναμένεται να προχωρήσει σε άλλες 2-3 προσθήκες στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπως αναφέρει και στην σελίδα της στο διαδίκτυο με την ανακοίνωση του Aρμένου μέσου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Καβαλιώτικης ομάδας: “Ο ΚΑΡΕΝ ΑΒΟΓΙΑΝ ΜΕΣΟΣ 29 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΜΑΣ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ.ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΗ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.