Επιστρέφει ο Κλέιτον στην Super League αλλά δίνουν μάχη δύο ομάδες για να τον αποκτήσουν

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την μεταγραφή του Σίλβα Κλέιτον στον Ηρακλή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του «Γηραιού» και αναμένεται να μεταβεί τις προσεχείς ημέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα από Αθήνα και θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας ότι η άφιξη του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας έχει καθυστερήσει λίγο περισσότερο από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς ο Ηρακλής περιμένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» του παίκτη με την νυν ομάδα του Ελαζίγκσπορ, προκειμένου να αποκτήσει την ελευθέρα του.

Η τουρκική ομάδα ζητά από τον Κλέιτον να της χαρίσει ένα μέρος των χρημάτων του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2017 για να συναινέσει στην αποδέσμευση του. Το ίδιο είχε συμβεί με τον πρώην παίκτη της Ξάνθης αλλά και του Παναθηναϊκού και με την Καϊσερίσπορ, η οποία όφειλε χρήματα στον ποδοσφαιριστή.

Η υπόθεση πάντως δεν εμπνέει καμία ανησυχία στους ιθύνοντες του Ηρακλή, ο οποίοι αναμένουν τον ποδοσφαιριστή από μέρα σε μέρα, αν και ο Κλέιτον αγωνίστηκε κανονικά τη Κυριακή στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 της Ελαζίγκσπορ με την Σανλιούρφασπορ. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηρακλής δεν παίζειμόνος του μπάλα.

Συγκεκριμένα, ακούγεται επίσης από αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ότιτο διαχρονικό φλερτ του Ατρόμητου με τον Σίλβα Κλέιτον ενδέχεται να αναβιώσει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. H ομάδα του Περιστερίου αναζητεί επιτελικό μέσο με έφεση στο σκοράρισμα και ο Βραζιλιάνος άσος φέρεται να αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση.