Γ’ Εθνική: Όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου του Χαριλάου οι προπονητές του Έβρου Σουφλίου και του Άρη

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που απέσπασε η ομάδα του εμφανίστηκε ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου μετά την πεντάρα από τον Άρη. Ο Δημήτρης Χατνάκης στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Χαριλάου. Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ευχήθηκε την άμεση επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στην πρώτη κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Χατνάκης δήλωσε: «Πολύ ανώτερος από εμάς σήμερα ο Άρης και του εύχομαι σύντομα να είναι στην Α΄Εθνική γιατί αυτή είναι η θέση του με τον κόσμο που έχει και την ιστορία του. Είναι η πιο δύσκολη χρονιά για τον Έβρο Σουφλίου και οικονομικά και αγωνιστικά. Το φοβηθήκαμε το παιχνίδι, πήρε ο Άρης από νωρίς την πρωτοβουλία, σκόραρε και μετά ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση. Θέλαμε μία παρουσία λίγο καλύτερο από αυτή που κάναμε σήμερα».

O Νίκος Αναστόπουλος, από την πλευρά του, στην τελευταία συνέντευξη της χρονιάς, μίλησε για όλα εκτός από τον Έβρο Σουφλίου, προφανώς μη θεωρώντας άξια αναφορά την αναμέτρηση του πρώτου με τον τελευταίο. Κάνοντας το συνολικό ταμείο του πρώτου γύρου, ανέφερε: «Είχαμε βάλει στόχο, τουλάχιστον μέχρι στον Δεκέμβριο η ομάδα να είναι δέκα βαθμούς μπροστά. Το πετύχαμε. Ένας-ένας οι στόχοι, επιτυγχάνονται. Σε αντίθεση με την περυσινή πορεία που η ομάδα ήταν τρίτη στην βαθμολογία. Πέρυσι είχαμε απώλειες στο γήπεδο μας, πέντε βαθμούς, αντίθετα με φέτος που έχουμε μόνο νίκες. Εκτός έδρας οι απώλειες πέρυσι ήταν 6 φέτος 5 βαθμοί. Καμία σχέση η περυσινή πορεία με τη φετινή».

Σε σχέση με την πρόσφατη ήττα από την Δόξα Δράμας και την κριτική που ασκείται, είπε: «Δεν υπάρχει ομάδα που θα κάνει 34 νίκες, το λέει η εμπειρία μου, αλλά και να έχει απόδοση τέτοια που να συνδυάζει και τα δύο. Ο δεύτερος στόχος, αφού εκπληρώσουμε τον πρώτο, είναι να παίξουμε καλά. Πέρυσι παρουσιάστηκε η περσινή πορεία επιτυχημένη και φέτος όχι. Πως γίνεται να τρως τρια γκολ από τον Καμπανιακό; Πως γίνεται να ισοφαρίζει με τον Εθνικό στις καθυστερήσεις; Δεν έγινε τέτοια επισήμανση πέρυσι. Η κριτική πρέπει να γίνει καλοπροαίρετα».

Παράλληλα, ο Νίκος Αναστόπουλςο εκτίμησε ότι «τον κόσμο τον έδιωξε η περσινή πορεία της ομάδας» ενώ αντιθέτως «όλα φέτος δουλεύουν ρολόι». Σχολίασε ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εσωστρέφεια». Τέλος, σχεδόν απέκλεισε μεταγραφές τον Ιανουάριο και σχολίασε ότι χρειάζεται συνεχής και καθημερινή προσπαθεια για να επιτευχούν οι στόχοι, όχι μόνο αναφορικά με την άνοδο φέτος αλλά και αναφορικά με το χτίσιμο της ομάδας που θα ανέβει με αξιώσεις ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.