ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στην εύκολη νίκη του Αίαντα Κομοτηνής επί του Σπάρτακου Διδυμοτείχου

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Αίαντας Κομοτηνής επικράτησε πολύ εύκολα του Σπάρτακου Διδυμοτείχου και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πετυχαίνοντας την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Σπάρτακος δεν έχει πετύχει καμία νίκη ακόμα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς οι παίκτες του Αίαντα μπήκαν από την αρχή δυνατά και πήραν διψήφια διαφορά ήδη από την πρώτη περίοδο, που έληξε με 22-7. Με όπλο την πιεστική άμυνα ο Αίαντας ανέβασε τη διαφορά πολύ ψηλά και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 48-18. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι. Η διαφορά αντίθετα ανέβηκε κι άλλο, για να φτάσουμε στο τελικό 88-43 που αντικατοπτρίζει και την εικόνα του αγώνα, καθώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εφτά παικτών του Σπάρτακου που κατέβηκαν για να αγωνιστούν, η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη.

Δεκάλεπτα: 22-7, 48-18 (ημίχρονο), 65-34, 88-43 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Αλεξόπουλος, Μπέης

Αίας Κομοτηνής (Πίτατζης): Σαββίδης 20 (1), Σεργιαννίδης 9 (1), Πισμίσης Αθ. 7 (1), Νικάκης, Λάππας 12, Τζερεφός 11 (1), Σκοπιανός 9 (1), Πισμίσης Ν. 12, Λουκάς 2, Ρυακιωτάκης 6.

Σπάρτακος Διδυμοτείχου (Τσιακάλης): Ναζίρης 2, Τζίρας, Δερμεντζόγλου 6 (1), Περιστεράκης 12, Κίτσιος 5, Παγωνάκης 14, Τσιακάλης 4.