ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην πρόκριση του Ορέστη Ορεστιάδας μέσα στο Διδυμότειχο

Αίσθηση προκάλεσε η εκτός έδρας πρόκριση του Ορέστη Ορεστιάδας επί της ΑΕΔ στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου, σε αγώνα που φιλοξενήθηκε εκεί το Σάββατο για την δ’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το ότι έχασαν πέναλτι  στα πρώτα λεπτά του αγώνα (ο Τζανετάκος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή  τον Μπαλάκη, το εκτέλεσε ο Παρασκευάς αλλά απέκρουσε ο Δουλούδης) κατάφεραν  να προηγηθούν με κεφαλιά του Οικονόμου στο πρώτο δοκάρι από κόρνερ του Μεμούρη στο 20ο λεπτό.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ μέχρι την ανάπαυλα, αφού  ο  Γιαννόπουλος επίσης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσιτσκάρη  ισοφάρισε ένα  λεπτό πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου!

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου  και ειδικότερα στο 47΄ο Σκερλετίδης στην πρώτη του  επαφή με την μπάλα (μπήκε αλλαγή στην θέση του τραυματία Μπαλάκη)  κατάφερε με αριστοτεχνικό  πλασέ  να γράψει το τελικό σκορ του αγώνα.

Όπως αναφέρει το radioevros, μετά από αυτήν την φάση η Α.Ε. Διδυμοτείχου αν και ήταν καλύτερη κρατώντας πολύ την μπάλα, έδειξε αγχωμένη και δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες τις οποίες δημιούργησε κυρίως με τον Γκατσιούδη και τον Δαρβούδη!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τον αγώνα δεν έλειψαν οι εντάσεις οι καθυστερήσεις  και τα πολλά νεύρα. Διαιτητής της νοκ άουτ αναμέτρησης ήταν ο Σημίδης ο οποίος άκουσε πολλά παράπονα από τον πάγκο των γηπεδούχων και την κερκίδα, με βοηθούς τους Τσίκα και Γεωργακούδη.

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρήστος Μαυράκης): Δουλούδης, Τσιτσκάρης, Κοτζά, Τερτσούδης (55΄Πρικάκης), Τζανετάκος, Πετρόπουλος Σ, Δοϊνούδης (60΄Παπούδης), Γκατσιούδης (73΄Κούρτ), Δαρβούδης, Γιαννόπουλος, Θεμελάκης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιώργος Αραμπατζής): Γαβριήλ, Στεφανίδης, Ζαχαρνούδης, Πετρόπουλος Χ, Οικονόμου, Βουδούρης, Αλεξακούδης, Παρασκευάς, Ελευθεριάδης (80΄Μπακιρτζής), Μεμούρης, Μπαλάκης (45΄Σκερλετίδης)